Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako otehotniet

mademoiselle

ahojte baby, chcem vas len pozdravit, pekne pribehy:-) kynoza, to je fakt prekvapko, ked o tom nevies. Bracho tiez svoju zenusku poziadal tak, ze nemala ani tusenie:-) Som zvedava akym stylom sa to stane mne:-) Idem na par dni prec, potom sa tu objavim papik:-)

kynoza

A myslim si, ze je to najkrajsie, ked je to neplanovane, ze zena o tom nema ani potuchy, ze ju chlap poziada. Su aj pripady, ked chlap da jednoducho zenskej prachy na prsten...Romantika ze az...

kynoza

A myslim si, ze je to najkrajsie, ked je to neplanovane, ze zena o tom nema ani potuchy, ze ju chlap poziada. Su aj pripady, ked chlap da jednoducho zenskej prachy na prsten...Brrr

DESmodka

no ten moj si sadol na postel a zacal ze ci sa ma moze nieco opytat (nahodi tie jeho psie oci a konec, uz sa mu neda odolat) :).. tak zacal ze lubis ma??... potom ze mozem sa ta este nieco opytat?? chces sa za mna vydat?? no a ja som potom zacala srandovat a az po chvili vytiahol prsten :)... bolo 11 hodin vecer :)

kynoza

DESmodka moj zase pockal, kym si vyberiem z krabicky prsten a ta krabicka bola dost velka, netusila som, ze tam je prsten. No a potom sa spytal, ci chcem byt jeho zienka. Ma 38.

DESmodka

mademoiselle, aj som si z neho robila srandu, aj ked ma poziadal o ruku, lebo som nevidela prsten.. ale stale mi opakoval ze nesranduje, ze ma aj prsten a ked mi ho ukazal, tak som ostala ako obarena... bol taky podareny :)