Chcem spytat mamiciek a buducich mamiciek na nejake ucine rady alebo triky ako otehotniet. Hocico co Vam pomohlo otehotniet napr. caje, cviky, bylinky alebo nejake polohy...dakujem
Ako otehotniet
ahojte baby, chcem vas len pozdravit, pekne pribehy:-) kynoza, to je fakt prekvapko, ked o tom nevies. Bracho tiez svoju zenusku poziadal tak, ze nemala ani tusenie:-) Som zvedava akym stylom sa to stane mne:-) Idem na par dni prec, potom sa tu objavim papik:-)
A myslim si, ze je to najkrajsie, ked je to neplanovane, ze zena o tom nema ani potuchy, ze ju chlap poziada. Su aj pripady, ked chlap da jednoducho zenskej prachy na prsten...Romantika ze az...
A myslim si, ze je to najkrajsie, ked je to neplanovane, ze zena o tom nema ani potuchy, ze ju chlap poziada. Su aj pripady, ked chlap da jednoducho zenskej prachy na prsten...Brrr
DESmodka velmi pekne. Ja na to tiez nikdy nezabudnem. Mna poziadal den pred mojimi narodeninami.
no ten moj si sadol na postel a zacal ze ci sa ma moze nieco opytat (nahodi tie jeho psie oci a konec, uz sa mu neda odolat) :).. tak zacal ze lubis ma??... potom ze mozem sa ta este nieco opytat?? chces sa za mna vydat?? no a ja som potom zacala srandovat a az po chvili vytiahol prsten :)... bolo 11 hodin vecer :)
DESmodka moj zase pockal, kym si vyberiem z krabicky prsten a ta krabicka bola dost velka, netusila som, ze tam je prsten. No a potom sa spytal, ci chcem byt jeho zienka. Ma 38.
kynoza kolko ma tvoja polovicka??
mademoiselle, aj som si z neho robila srandu, aj ked ma poziadal o ruku, lebo som nevidela prsten.. ale stale mi opakoval ze nesranduje, ze ma aj prsten a ked mi ho ukazal, tak som ostala ako obarena... bol taky podareny :)
mademoiselle neboj, vsetko pride v pravu chvilu.
DESmodka, tak sa zda, ze aj ty si na starsich:-) Tak nech ti vsetko vyjde podla tvojich predstav.