Ako ste povedali rodicom,ze ste mali uz sex?Ako reagovali?Povedali ste im o tom,ze sa chcete vyspat so svojou laskou?Hm?
AKO STE IM TO POVEDALI?
No keby som ja povedal mame či otcovi, že som mal sex, tak to by bola 4 svetová vojna.
HOVNO VEĽKÉ POVIEM
o_com? - nooo presne...aj oni by mali byt panici..veed predsa ked budu oni aj baby budu panny ;))) no nie? ake jednoduche hehe....jaaj boze :)))))))
zuz, na tebe bolo vidno, ked si o to prisla?
*
*
*
uto, a muzi podla neho nemusia byt panici? iba zeny musia byt pri vstupe do manzelstva panny? s tam by som mileho tatina velmi rychlo poslala do pekla ;)
ani ja som im o tom nepovedala..
No pri babach je to ine..tak preto sa pytam predsa na chalanoch to nevidno ked o to pridu :X
som nemal potrebu hovorit to rodicom. To je nejake zvratene, ne??
ja mam 17 a rodicia si to uz asi domysleli nikdy sme sa o tom nebavili priatelka ma 15 a jej mama uz vie ze nieje panna a nieje s tym nadsena a to ani neviem ze mi uz spolu spavame
ja som iniciovala jeden pekny vecer v kuchyni s mamou rozhovor na temu sex, nejako sme sa dostali k tomu ze mi ona rozpravala o tom ze kedy a kde, zhodou okolnosti to bolo s mojim otcom:) no a ona hovori ze "ale na to ty este prides ze co a ako" a ja len tak ze hmm uz nemam velmi na co prichadzat:) a mama iba ticho, bolo na nej vidno ako jej pomaly dochadza o co ide:) a potom v poho, porozravali sme sa o tom a tak.... ona mala 17 a ja tiez 17
ja som jej to nepovedala...asi sa dovtipila sama...išla som s priatelom ku gynekologovi a mame som to povedala, až ked som od neho prišla a povedala, že už ma tam chcela poslať, aby nebola nahodou babičkou :))