AKO STE IM TO POVEDALI?

bronusha

o_com? - nooo presne...aj oni by mali byt panici..veed predsa ked budu oni aj baby budu panny ;))) no nie? ake jednoduche hehe....jaaj boze :)))))))

o_com?!

zuz, na tebe bolo vidno, ked si o to prisla?
*
*
*
uto, a muzi podla neho nemusia byt panici? iba zeny musia byt pri vstupe do manzelstva panny? s tam by som mileho tatina velmi rychlo poslala do pekla ;)

utopia

Nikomu som nič nepovedala,čo ich do toho.Moj otec by ma zabil. Stále tvrdil,že žena má byť pannou až do svadby,a keby vedel,že som spala so svojim mužom aj pred svadbou,už by som ležala v cintoríne.

clear

ja mam 17 a rodicia si to uz asi domysleli nikdy sme sa o tom nebavili priatelka ma 15 a jej mama uz vie ze nieje panna a nieje s tym nadsena a to ani neviem ze mi uz spolu spavame

elwiinka

ja som iniciovala jeden pekny vecer v kuchyni s mamou rozhovor na temu sex, nejako sme sa dostali k tomu ze mi ona rozpravala o tom ze kedy a kde, zhodou okolnosti to bolo s mojim otcom:) no a ona hovori ze "ale na to ty este prides ze co a ako" a ja len tak ze hmm uz nemam velmi na co prichadzat:) a mama iba ticho, bolo na nej vidno ako jej pomaly dochadza o co ide:) a potom v poho, porozravali sme sa o tom a tak.... ona mala 17 a ja tiez 17

bebe1989

ja som jej to nepovedala...asi sa dovtipila sama...išla som s priatelom ku gynekologovi a mame som to povedala, až ked som od neho prišla a povedala, že už ma tam chcela poslať, aby nebola nahodou babičkou :))