Ako ste povedali rodicom,ze ste mali uz sex?Ako reagovali?Povedali ste im o tom,ze sa chcete vyspat so svojou laskou?Hm?
AKO STE IM TO POVEDALI?
hmmmm moji si mysleli ze uz nesom panna a este som bola. Neslo im to vyhovorit :) priatel vtedy u nas spaval, ale len spaval... Vtedy som mala 18...
Rozhodne by som toto rodičom nevešala na nos. Keby sa ma samy opýtali, tak by som bola určite úprimná, ale aby som kôli tomu zvolávala rodinnú poradu a diskutovala o tom, tak to by ma určite hanba pochovala hlboko pod zem.
po roku a pol chodenia s priatelom sa mama dovtipila sama a pytala sa ci som opatrna:D
Zdravim Jaja, aj moja mama je z marsu:))Sex u nej prichadza do uvahy az po svadbe, inak sa tvari akoby neexistoval.A pri tom je normalne vysokoskolsky vzdelana...Kebyze vie, ze nie som panna, aby by infarkt chytila z toho ako som ju velmi sklamala....takze, asi tak sa bavim s mamou o sexe:) a otca nemam...
nemám 19, mám viac. ale v tej dobe, otec hej, ale mama je z marsu:-))) proste sa o týchto veciach nebavím s našimi... na to mám naj kamošky a priateľa.
No aj tak by sa podla mna dovtipili...ak mas 19 a priatela dlhsie ako pol roka...
je ked budem matka, moje dieťa mi kludne bude môcť povedať o sexe, si myslím. ale skús to vravieť mame, kt uznáva sex po svadbe.
ked mas 19 tak ok ... ked mas 16 rokov urco neni secko len tvoja vec ... som zvedavy co by si robila keby ty si matka a tvoje 16 rocne decko je tehotne ..
ked to bolo 1x, tak som mala 19, ale nepovedala som im nič, a koho by to mala byť vec?
tvoja vec? podla toho kolko mas rokov ..