Pre jatyon

Príspevok v téme: Pre jatyon
Tina2

Ahoj jatyon!
Chcem sa Ta opytat - radis vo viacerych temach homeopatika, myslim ze niekde aj akupunkturu, a si proti uzivaniu hormonalnej antikoncepcie. Ak sa v niecom mylim, vopred sa ospravedlnujem. Neviem ci si muz alebo zena. Co sa tyka tych homeopatik a akupunktury mas aj nejake osobne skusenosti? A este ak si zena: ako sa chranis pred neplanovanym otehotnenim ak nie HAK (viem ze je to svinstvo, no otehotniet si dovolit tiez este nemozem a kondomy "nemozem" - zdravotne dovody), ak si muz tak ako sa chrani Tvoja partnerka? Nemusis moc dopodrobna, ak niecomu nebudem rozumiet najdem si podrobnosti na internete... Chcem len vediet ci su to osobne skusenosti, alebo len nastudovane zo stranok podobnych tejto. Mam dlhodobo zenske problemy - zapaly (zalozila som tu temu opakujuce sa zapaly posvy). Dakujem za odpoved!

jatyon

... hm,
mudr. Hlavaty to este neskusil ... iba hlada v literature.
mudr hlavaty zrejme neuznava ani materinsku lasku -- v ziadnej vedeckej literature ju totiz este nevedeli zmerat. cize asi nie je ? !

veruška

jatyon: cit. Mudr. Hlavatý:
Zrejme máte na mysli výplach hrubého čreva komerčne nazývaný aj "črevná sprcha". Spočíva v tom, že sa cez análny otvor "hadicou" naleje do konečníka tekutina, ktorá sa potom prirodzenou cestou dostane z čreva von. Nevidím žiaden zmysluplný dôvod (pochopitelne okrem toho komerčného) na vykonanie tejto procedúry. Neviem a zatial som sa ani v odbornej literatúre nestretol so žiadnym potvrdeným medicínskym prínosom aplikácie tejto procedúry. koniec cit.
No tak potom čo??

ela

jatyon,minule si mi poradil/a stranku na akupunkturu,ktora sa nedala otvorit.neviem odkial to mas,prosim porad este raz niekoho,kto sa zaobera s akupunkturou/som z BA/a aby sa to dalo aj najst!dakujem