No mam problem, že môj vlastny muz manevie uspokojit. Tvarim saze je vsetko v poriadku, ale uz ma to asi nejako zacina stvat. Je to normalne, alebo som divna?
Muž ma nevie uspokojiť
to ten moj je urcite :(
uz mi je z toho doplacu, za rok, co sme spolu, som nemala ani jeden orgazmus. a najnovsie sa milujeme coraz menej.....mam z toho taky pocit, ze sa mu uz do toho nechce.....ked ja stale nic :( boze co mam robit, mam ho nechat? ja chcem zazit poriadny zdravy a hlavne dokonceny sex....
Utopia,myslim si,ze spolocny sexualny prezitok NIC nenahradi...ziadna masturbacia
ak nevies ako mu povedat co chces tak pouzi nejaku fintu ;-) napr povedz mu ze nejaka tvoja kamaratka ti poevedala ze jej frajej robil to a to a ze to bolo nadherne , ze odporuca,... je to celkom nenapadne a myslim ze by ho to malo zaujat :P
Mala som desiatich. Vsetci do jedneho radi a casto lizali...Ten tvoj je nejaky divotvorny:) Ja si viem sex uzivat, nikdy nemam manzelovi problem povedat, vylizal by si mi ju a podobne...Treba odhodit zabrany, lebo ci v zivote neuzijes.
ja mam podobny problem, mam sice len 20, s priatelom spolu spavame asi rok, ale orgazmus nikde... vie o tom, trapi ho to, ale zas na druhej strane napr. pri lizani (co je tam raz za uhorsky rok...a ja si o to neviem povedat, proste on nema problem mi povedat, ze chce, ale ked ja chcem, aby spravil on mna, nejako to neviem povedat.. co mam povedat- "vyliz ma"? :(( )tiez nevie ako dlho, bud prestane, alebo mu to nejde alebo co ja viem co... a neviem, ako ho dostat na klitoris, ci uz rukou alebo ustami... cviky mi asi vynada :), ale ja to proste neviem tak povedat...
Tak mu preboha povedz, nech este pokracuje. To cusis ako zabita pri sexe? Hovor mu, co chces, aby robil, pritlac, rychlejsie, pomalsie, dlhsie, este...Uprimne mi ta je luto, ze uz s nim mas decko, ale poriadny orgac nikde...Ako si ho nevycvicila, takeho mas. Moj vie lepsie ako ja, co mi robi dobre...
podla mna je to normalne ale musi sa to riesit pokial vies co ta vzrusuje tak by si mu to mala povedat... alebo mu nenapadne daj nejake rady ci navrhni aby ste spolu trochu experimentovali a ked pokial toho uvidi ze ta nieco vzrusuje tak to bude robit ...
asteri: vieš najhorsieje ze jeto moj manzel azacina mi to vadit,mame aj dieta. Ale nehladam nahradu,len mastve ze coteraz mam robit,to uz nikdy nebudemmat poriadnyzazitok . :-(
loo, az teraz citam po sebe, mlo tam byt moj byvaly priatel. teraz som vydata, s tym priatelom sme stale dobri kamarati.
loo, neviem ako ti poradit, vsak skus aj ten dong quai, co ti radi rng.
ale co je jasne, nemoze fungovat taky vztah, kde si nerozumiete po sexualnej stranke. a rovnako ako muz chce byt uspokojeny, tak to potrebuje aj zena. a ked sa mas sama uspokojovat, potom ti netreba na to muza.
tak skus mu to nejak naznacit, aby si ho neranila. ak vam nefunguje sex, zacne ti na nom prekazat coraz viac veci.
... a napokon, pripada mi to take "zvieracie", ked sa uspokoji len "samec", nehladiac na to, co citi "samica".