No mam problem, že môj vlastny muz manevie uspokojit. Tvarim saze je vsetko v poriadku, ale uz ma to asi nejako zacina stvat. Je to normalne, alebo som divna?
Muž ma nevie uspokojiť
Ano,ale nie taky dlhy cas.Ja si to neviem ani predstavit.Tiez svojho muza milujem.Sex patri ku zivotu.Keby ste spolu len chodili,tak nepoviem nic,ale ja naozaj nepoznam ziadnych manzelov,ktori by spolu po svadbe sexualne nezili.Prave preto sa mi zdal tvoj pribeh neskutocny.Ani neviete o co prichadzate.Myslim to v tom dobrom slova zmysle.
keby sa mi to páčilo, tak vám tu o tom nehovorím... a pravdaže sa o tom rozprávame, len to nikam nevedie, on je hneď urazený, podráždený z toho... ja myslím, že to má určite súvis s tým alkoholom, viem, že abstinujúcim sa to stáva, že na nejaký čas stratia záujem o sex, ale už je to dlhá doba... a mne to stále viac vadí
A tebe sa paci zit takyto zivot?Preco sa s manzelom neporozpravas?No urcite by ste to mali riesit.
tak vážne... veď ja ho žijem...
italy,ten pribeh si myslela vazne?
waw, tak na tento pribeh asi nema nikto :)
to aby som si zmenila nick :)
no, tak keď to tu tak čítam, tak tiež sa pridám. My sme s partnerom tri roky, dva roky spolu bývame. A ja som stále panna. Fakt. On proste nemá záujem. On je abstinujúci alkoholik, prvý rok nášho vzťahu pil a bolo medzi nami toľko vášne, že ste z toho mohli zošalieť. Ale nespali sme spolu, nebolo kde a bolo to zavčasu a podobne. Potom sme spolu začali bývať, on medzitým seriózne prestal piť,ale s alkoholom odišla aj sexuálna túžba. On je funkčný, len proste nemá záujem, ani ho to nenapadne. Keď ho otravujem, tak sa dá nahovoriť, ale mňa to vždy hrozne bolí, takže k ničomu vážnemu ešte nedošlo, ani raz sa do mňa nedostal. To boli cca pokusy a bodka. Bol aj u sexuológa, bral mu vzorku na testosterón, ale on nemá ani záujem mu zvaolať a spýtať sa na výsledky. Jemu to proste nevadí. Ale ja chcem plnohodnotný vzťah. A nechcem si pripadať ako vtierka, že stále ja do neho rýpem a on ma veľkrát odbije... chcem sex. A chcem jeho. a zdá sa mi to stále nereálnejšie... (máte niekto lepší príbeh? :))
ahoj sexuolog :)
takze ako som slubila, tak som aj urobila :) s priatelom sme sa porozpravali. Dohodli sme sa, ze poskusame nieco nove a on sa bude viacej snazit. No dufam, ze to dodrzi. Na prvy krat to nebolo nic moc, ale dufam, ze to spravi trening. Este sme sa dohodli, ze ked to uz nijak raz nepojde, pojdeme za sexuologom OBAJA!
Len neviem, ako dlho to zasa mame skusat...2 tyzdne, mesiac? kedy je vlastne nutne navstivit takehoto odbornika? Ja viem, ze on sa snazi, chce aby som aj ja zazila to "prave orechove" ale nejak mu to nejde, neviem ma nejak nazhavit... niekedy uvazujem, ze mozno sa ja malo poznam, ze mu asi neviem dostatocne vyjadrit co potrebujem, co citim... budem musiet nad tym este porozmyslat...a ozaj, vymenit ho nechcem :)
Len tolko zatial, prajem ti pekny den.
mozes napisat hocikedy. rad pomozem ked mozem. ale o chvilu startujeme na chalupu. manzelka uz dobalila jedlo, ja som zbalil naradie a deti (4 a 2-rocna dcera)a vyrazame. na chalupe nemam net, lebo tam chceme naozaj oddychovat a tesit sa z prirody. takze ti odpoviem az v pondelok. maj sa pekne a dodrz co si slubila. na chlapov treba ist otvorene, maloktory vie citat myslienky.
mas pravdu :( je to vina oboch. ja mu to dnes poviem, porozpravam sa s nim. dufam, ze to nejak pomoze. ale sebec nieje, skor je to v tom, ze mam malo skusenosti, teda podla mna. mal len dve holky predomnou...a to je asi ta nevyhoda. viem, ze ti to uz musi ist na nervy, my baby len stukame ale dokopy pre to nic nerobime.....ale ja to skusim :) v kazdom pripade ti velmi dakujem za rady. a mozem ti este niekedy napisat? chodis tu casto? vies keby naaaahodou :)