Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rizikove tehotenstvo

Príspevok v téme: Rizikove tehotenstvo
ema26

Ahojte. Potrebujem radu. Od vcera som na rizikovm tehotenstve, som len v piatom tyzdni.Mam krce v podbrusku, od lekara som dostala lieky(Duphaston - dydrogesteron) bojim sa, ze mozu niak narusit moje dietatko. Tie lieky su na udrzanie plodu v maternici. Mal uz niekto s tymito liekmi skusenost... Poradte prosim...

ema26

Dva roky som s manzelom chodila po Europe, bola som vo francuzsku, belgicku, nemecku, rakusku,chorvatsku, spanieslku, grecku, taliansku,anglicku, dansku, svedsku naozaj som toho obehala dost. Pracujem od svojich 18tich a muz zaraba dobre a aj ja. Ja som si svoje odkrutila. A este nieco nechcem byt nemoderna mama ked moje dieta bude plieskat puberta a chcem sa dozit aj vnucat... Co myslis tribitka... mam teraz narok mat dieta?

vierka

Tribitka,ja mám 29 rokov,tri detičky,vzácnejšie,než celý svet.A o nič som neprišla.Ešte aj tie dovolenky,na ktoré chodíme s deťmi sú omnoho krajšie,ako bez nich.len aby sa ti darilo v 35-ke otehotnieť.

tribitka

Jedinym snom? Neviem, ja som v tvojom veku a mam trosku ine sny este pred tym, nez sa dame na dieta. A to manzel zaraba dost...Chceme si este seba samych uzit, dovolenkovat a aj nejaku tu karierku by som chcela...Ty asi nie si az taka narocna. Ver mi, ze tie zenske, co maju prve dieta ako 35 rocne, o nic nepridu, akurat budu mat tie decka mamy, co uz skusili svet.

ema26

Pre tribitku. Pred troma rokmi som mala zapalenu maternicu, bola som tehotna a potratila som. Lekar mi povedal ze ak budem chciet dietatko tak budem musiet do 30tky potom to uz bude kriticke. Teraz mam 26 a som na rizikovom... Preto tak skoro aj preto ze mat dietatko bolo mojim jedinym snom. Chapes?!

tribitka

Mna len zaraza ten nizky vek. 26 rocna sa dva roky upenlivo snazi o dieta...Ja som myslela, ze sem pise nejaka 35 rocna zena, co je vydata dobrych desat rokov, maju vsetko, skusila svet a s nejakym 40 rocnym manzelom tuzia po dietati...

vierka

baby22222,tehotenstvo nieje choroba.Keď by si mala problémy/bolesti,krvavý výtok,krče/,treba oddychovať.Spať môžeš ešte počas prvých dvoch,troch mesiacov na brušku,potom už budeš cítiť ako keby si mala balónik v brušku,tak potom radšej spi na boku.Upratovať normálne s mierou.ja som v deň pôrodu/presne na termín /pri druhom dieťati prala ručne domáce koberce.Ale to som bola úplne v pohode.

baby22222

ajojte ja by som sa len chcela spytat ze jk davat pozor na plod?na zaciatku v prvon v druhom mesiaci?prosim pordte som neskusena.vobec nespat na brucu?a neupratovat a tAK?

ema26

Mam psika, ma jeden rok.Mozu byt moje krce sposobene aj koli nemu?Je mozne potratit vdaka niakej chorobe psika? P.S: Vdaka za rady...

vierka

EMA26,pokojne ich užívaj.berie ich veľa mamičiek.Budeš ich užívať len do prvých pohybov,u teba prvorodičky približne do 20 týždňa teh.Bábetká su o.k.po ich užívaní.