Ahojte. Potrebujem radu. Od vcera som na rizikovm tehotenstve, som len v piatom tyzdni.Mam krce v podbrusku, od lekara som dostala lieky(Duphaston - dydrogesteron) bojim sa, ze mozu niak narusit moje dietatko. Tie lieky su na udrzanie plodu v maternici. Mal uz niekto s tymito liekmi skusenost... Poradte prosim...
Rizikove tehotenstvo
suzis, pravda je taka, ze ta, co ma 40 rokov bude MUSIET spravit karieru. Sestra ma 21 rocnu dceru na medicine a tam jedna kniha stoji tisice korun. Takze prachy treba. My so zenou pojdeme do deti az ked budeme uplne zabezpeceni a robit budeme len aby sa nepovedalo...Radsej si nahonobit predtym a deti si kludne uzijem (nebudem musiet trcat kazdy den v robote), nez sa driet aj teraz aj potom...
..nechapem o com sa tu bavite....jedna pestuje karieru..druha sa stara o rodinu...casom sa to vymeni..ta co mala deti skor, bude mat v styridsiatke dospele deti a stavi na karieru..a ta co teraz pracuje sa bude potom piplat s malymi detimi..nie je to jedno??.jednej to vyhuvuje tak, druhej naopak...
Nepotrebujem byť nominovaná na Oskara.No s tým platom máš pravdu,ale nie preto mám deti.A do práce sa teším.v 21-ke som sa vydávala a otehotnela,porodila som ,ke´d som mala 22 a vôbec si nemyslím,že to bolo skoro.
Aleluja, jedina matka, co sa stara o svoje deti, to by ta mali nominovat na Oscara. Keby som bol zdravotnik, tiez by som bol radsej s detmi doma, nez zarabal 5000 Sk cisteho:) Ako 21 rocna si mala prve? To je dost skoro...
Sorri za odbočenie od témy,ale nedá mi to nezastať si nás MATKY.
Aha ju,Ďalšia premudretá.Ty krava,ja môžem byť vzorom pre x ďalších ako si ty a ...čo že nemám vysokú školu,myslíš,že si niečo viac?A mimochodom,vydávať som sa nemusela pretože som ako to ty hovoríš "šukala"to robia také ako ty.my máme starostlivo deti splodené,vychovávané a živené.Na rýchlovky mimo domu manžel nemá čas.A ver tomu,že kde ma postavíš,myslím pracovne,urobím všetko.Som zdravotníčka,a aj keď som teraz na MD,som pracovne aktívna .nerobíme deti rad radom.Stíham sa venovať prvákovi/ktorý je najlepší v triede,5 ročná vie písať a čítať, a najmladšie bude čoskoro chodiť.Takže až raz budeš na tom minimálne tak ako ja,ozvi sa.
ema26 to sa velmi mylis. Nevies, co povedal Polivka? Ze kazdemu svojmu decku da benefit, aby malo vlastnu matku:) No ved pockaj, az sa ti pocas tehotenstva nebude chciet, my \"pipusky\" ti chlapa pofajame. zuza, co by ludia mali zavidiet? Otehotniet, je, moja mila to najmenej. Tazsie je potom vychovat poriadneho cloveka z decka a umoznit mu dobru skolu a cestovanie. Ked robia deti, co ziju z ruky do huby vychovaju deti v chudobe a stat ich musi zivit. Vierka, s kazdou zenou je hadam manzel kazdy den, ale trtne si tiez rad. Nepoznas pojem rychlovka? V zivote mu na to nemusis prist, ked si da mimo domu vyfajcit. Neviem, ake male mas deti, ale len 8 rokov s chlapom a mat tolko deciek. Prve roky clovek len otukava toho druheho, ty si hned uz sukala:) a s nasledkami Hehe. No typicka dedincanka, ako tu uz niekto napisal. Haha. Kolko ty mas vysokych skol? To je oooozaj velka ambicioznost vymienat plienky a susit sa doma. Ine nevies robit, tak tipujem, ze budes musiet mat viac deti, lebo potom ta muz posle do roboty a co?Haheheh.
Vau... No dakujem pipke ajke22 za jej prispevok no v tejto teme deti ako ty nemaju co pachnut, tak sa otialto pekne odtiahni na stranky sex alebo pohlavne choroby.pre mna si Pipuska ktora mozno v zivote nebude mat deti. Chlapi si totizto na rodinu vyberaju zeny ktore niesu s t e t k y a nebudu sa bat kde ich polovicka chyta svrbenie tam dole....
ajka aj petrana,ste trapne... zavist je hnusna, co? tak sa zozierajte aj nadalej
je tato tema o rizikovom tehotenstve???sa tu zeriete a pritom jedna druhu ani nepoznate..baby tato stranka je o niecom uplne inom.