Viem, ze je tu tem az dost, ale potrebujem poradit s konkretnou vecou...vopred vsak upozornujem, ze k psychologovi nepojdem, chcem to zvladnut sama a okrem toho nemam s nimi dobre skusenosti...takze: Som uz zdrava a nezvracala som od minuleho leta. Drzala som sa, snazila som sa kontrolovat v jedeni, sportovat.. Vsetko sa mi to pekne darilo...az do vcera...ked som to ani sama neviem preco porusila a olovrant vyzvracala. Vcera mi to bolo jedno, lebo hned potom som sla cvicit ale dnes sa za seba strasne hanbim a potrebujem to niekomu povedat. Dnes nad tym tak rozmyslam a vlastne to nechcem. Bojim sa vsak, lebo zacinam mat presne take myslienky ako predtym, uz na chude holky pozeram so zavistou a zacinam sa brutalne bat leta. Myslela som, ze som uz ok,ze vsetko je za mnou a uz ma to nikdy nechyti....ale asi som sa mylila....chcem preto poporosit tie baby,ktore zazivaju to iste, alebo tie ktore maju podobne myslienky, aby mi tu napisali. Chcem vediet, co mam s tym robit, ako sa tomu ubranit a hlavne ako opat nezacat zvracat :(
Zasa ma to chyta
MOZNO JE TO AJ TYM, ze v poslednom case mam tolko povinnosti, ze neviem kde mi hlava stoji a nemam cas na nic, o to viac mam niekedy chut sa straaaaaaaaaasne prezrat a hrozne si tym ulavit....ale robit potom by som asi nemala sil...co je horsie ze sa mi stava, zesi s takou zvratenou radostou predstavujem ako si nakupim, co mam najviac rada, zlozim sa stym do postele a budem tlaciiiiiiiiit a kukat telku...CHORE!!!!!:(
ja sa tiez snazim drzat, ale len tak tak, vcera mi mamka dala 300 Milku, moju milovanu....ale rozoberali sme take depky, ze sme sa opili a sla som spat...
ahojte baby, tak ako sa vam dari? ja som mala blby den :( ale nejak som to "rozcvicila" v posilke :)
romana a ty ako? drzis sa? u mna to je uz tyzden, ale vcera to skoro islo do....zjedla som polku strudle a depka bola na svete....no dnes to budem musiet viacej kontrolovat, co uz ked som pazrava :)
pekny den zatim
super je Veronika a Alchymista- knihy od Coehla, mne pomahaju, fajn zamyslenie.
no dobre,tak precitam si nieco od neho,som zvedava :)
Poul Coehlo je supis. Teraz mam rozcitanu Carodejnicu z Portobela :-)
toho autora som necitala,ale poznam z pocutia:)a nad hrncekom som uvazovala,no neviem ci sa pren nerozhodnem,dik za radu:)))
ja by som mu dala hrncek na kavu, alebo caj. mozno knihu od oblubeneho autora- mne vyhovuje coehlo, poznas? skus, je to faaaaaaaaaaaaaaaaajn.
to som rada,tak je to spravne:)este mi porad co dat priatelovi na vyrocie :))))
v stredu sa ozvem, dodala si mi odvahu:-)