Chcem vediet Vas nazor na prve milovanie, ktore sa planuje. Myslim sviecky, vino, hudba atd. Mozno je fajn aj ked je to spontanne,ale co si myslite o tomto? Najma chalani.
Ake bolo Vase prve milovanie?
Mam 21 rokov a som panna, chcem vediet ci ste si boli isty Vasim partnerom, ze je to laska alebo ste sa 1x milovali z uplne ineho dovodu?
Prve milovanie
ten romantický večer je velmi dobrý nápad, ale ostatné by som neplánovala, lebo ja keď niečo plánujem tak sa to zvyčajne nevydarý. Keď ten večer bude tak nádherne romantický tak to bude všetko sponntánne a stane sa všetko čo sa stať má. Z toho že po milovaní priatel nebude po tebe túžiť toho by som sa vôbec nebála, ak raz vyskúša aké to je stebou sa milovať, tak to bude chcieť s tebou stále a ak ťa miluje tak len s tebou.
Ked vsetko je take zlozite,moje srdiecko aj hovori ano,ale neviem co jeho,bojim sa hlavne toho,ze po nasom prvom milovani sa to zmeni.Bojim sa,ze po mne uz nebude tuzit tak ako teraz,kym je to pre neho este tajomne a vzrusujuce milovat sa so mnou.Potom to uz vlastne bude mat...
Ahoj boli sme spolu 6-7 mesiacov, po takej dobe sme sa milovali. Daj na svoje srdiecko, ci si to zasluzi a daj vediet ako to dopadlo:-)
Aj keby som priatelku neviem ako lubil a bola by panna,nevydrzal by som na nase milovanie cakat dlhsie ako 7 mesiacov.A chalan by to mohol naplanovat za Teba.Ja som priatelek panne,pripravil podla mna pekny vecer.Nemyslel som si,ze skonci milovanim.Isli sme na chatu,uvaril som dobru veceru,vinko,potom sme tancovali na sladaciky,dali si vanu plnu peny,potom sme sa nahi bozkavali a maznali pri kozube a stalo sa to,bolo to nadherne pre oboch aj ked ja som uz panic 5 rokov nebol.Mala 20 a ja 27.
no neviem ako dlho by som bol ochotny....ale keby som ju naozaj lubil tak by som pockal...ved vztah je aj o kompromisoch...no a k tej atmosfere...celkom sa mi paci ako si to napisala...ja sa priznam ze som dost velky romantik a toto by sa mi asi pacilo....takze prajem ti vela stastia, uzi si to :) a nerob to nasilu..ked sa na to necitis tak to proste este nechaj tak....ked to pride tak to pride a hotovo :ˇ)
milaprincezna: ja som chalan a mozem ti dat takyto svoj nazor podla mna to nieje o ochote cakat podlamna je to o laske ak je laska tam nieje nico o cakani kedy pride vtedy pride ved sa lubite takze nad takymi drobnostiami by som sa nepozastavoval a poviem ti asi tolko naplanovane nieje asi dobre aspon s mojej skusenosti urcite si to zazila aj ty v inych pripadoch co sa planuje akokeby naschval nevyde alebo nebude to podla predstav alebo sa nieco pokasle najlepsie je ak to pride neakane samo ked si budete obaja isty a uvelneny uvidis dufam ze ma chapes vela stastia papa
Chalani nikto mi nenapise Vas nazor ako dlho ste ochotni cakat na milovanie s priatelkou ak je panna? A ci by ste boli radi ak by to bolo naplanovane.
hej hej..to je :) a ked ta lubi tak pocka..ja som sa s priatelom prvykrat milovala po 4 mesiacoch chodenia..a poznali sme sa asi tak sest :) a bolo to krasne..
Baby a to vino, som nemyslela uvolnit sa s nim,len si proste pripit vinom, sampanskym.