Chcem vediet Vas nazor na prve milovanie, ktore sa planuje. Myslim sviecky, vino, hudba atd. Mozno je fajn aj ked je to spontanne,ale co si myslite o tomto? Najma chalani.
Ake bolo Vase prve milovanie?
Mam 21 rokov a som panna, chcem vediet ci ste si boli isty Vasim partnerom, ze je to laska alebo ste sa 1x milovali z uplne ineho dovodu?
Prve milovanie
Ja viem,ze ma do toho nemoze nutit,ale priatel ma 26 rokov a je jasne, ze na mna nebude cakat pol roka kym budem chciet milovanie s nim.
Ale podla mna doba 4-5 mesiacov, je ok, nie?
aj u mna to bolo spontanne..a ani vino a ani ziaden alkohol...len si musis byt ista tym, ze to chces :) nech ta do nicoho nenuti...drzim palceky a uzi si to :)
mademoiselle : dakujem a mozem sa Ta este opytat po akom case co ste boli spolu ste sa milovali?
S vinom to nechcem prehnat to je jasne, len kvoli atmosfere.
Este si to neplanujem, len viem,ze to asi raz musi prist.
no ja som tiez chcela ze par krat chalan odmietnem aby vedekl ze ma tak skoro nedostane.. ale ked on sa ani o nic nepokusa a caka ze ja s tym zacnem, lebo on je skuseny a ja nie.. tak asi caka kym mu dam znamenie ze moze alebo co... ale potom si budem pripadat jak ta, co to vsetko zacala a on ako ten co nechcel, ale musel bo ja som uz chcela...=))
Ahoj, ymslim, ze aj ked si to naplanujes, nemusi to byt zle, ale neprezen to s tym vinom, aby si si to pamatala:-) Ale moze ti pomoct sa uvolit. MOje prve milovanie bolo spontanne aj ked partner dlhsie chcel, ja som mala obavy a jedneho dna ako sme sa laskali som si povedala, ze ok. Bolo to z lasky, aj ked sme sice boli potom este spolu 3 roky vyse, ale uz teraz spolu nie sme, mam priatela vyse dvoch rokov a lutujem, ze nebol on moj ten prvy, ale co uz, neda sa mat vsetko. Nie je na tom nic zle, ze si panna, ak vies, ze chces o svoje panenstvo prist prave s nim, tak chod do toho. Vies prvy moze byt iba jediny, tak nech to stoji za to. A obavy mat nemusis, ja som strasny osero, co sa tyka bolesti. Mna prve milovanie ani nebolelo, ani som nekrvacala, len to bolo zvlastne. Drzim palceky:-)