Baby, da sa to vobec, vyholit sa uplne dohladka?? vzdy tam zostanu take male pichliaciky:( mate dake tipy??
holenie....?
a este k tomu da sa tho len musis velmi jemne tahat najprv v smere chlpkov potom z jednej z druhej strany a thak proti ale jemne lebo sa vyhadzes do bezvedomia ,,zeny jak si holite napr do pasika nech vam vide thaky fajny rovnomerny ??? alebo niejake ina napady jak si ju pekne vyholit nieco zaujimave nie bezne a chlapi vam sa co najviac paci???
hlavne vajka nech ma vyholeny lebo si neviete ani prectavit dat do pusy thake dve chlpate gule: DDD raz a uz nikdy viac: ) ale tho ma skoro porazilo
oholeny je fajn ;-) uznavam taky styl :) hihi
oholeny uplne nemusi byt...staci skratit...:P
A čo vy babi, ste radšej keď je chalan oholený na klacku?
oida to si ako na to prisla...:D ked tam nie su chlpy, v ktorych sa tie bakterie udrziavaju, tak sa nemaju kde udrziavat..:D nie?
no ved prave,,, ked nie su chply tak bakterie idu rovno do vaginy!
v chlpkoch sa ti drzi mnozstvo bakterii a inych veci, ktore mozu sposobovat rozne choroby a zapaly.. nemyslim, ze toto je zrovna to "hygienicke"...
SAMANTHA
hygienicky je praveze ochlpenie, na to nam ho priroda "dala" , to mas ako mihalnice na oku ;)
Tak jasné že "prales" nie, keď sú dlhé tak to aj mne vadí. Ale moja p. si ich skracuje na cca 2 - 3 cm. a to sa mi páči.