Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

holenie....?

samantha

no ja by som zase nezniesla pohlad na bobrika..:D neviem pride mi to zvlastne...:) ale tak kazdemu sa nieco ine paci..:D ale podla mna je vyholena sexi...:) a aj hygienickejsie to je...ja si neviem predstavit, ako by ma priatel robil jazykom, keby som tam dole mala prales...:)

drakenko

Som rád že moja priateľka by sa neoholila ani keby som chcel. Páči sa mi pohľad na bobríka a vzrušuje ma :P
Keď vidím vo videách oholený rozkrok, tak sa mi to zdá také divné...

žilinčanka

... tiež som počula, že to napr. ako predohra nie je zlé... možno sa to niekomu zdá byť zvláštne, že by nás mal partner oholiť (ja by som sa trochu aj bála) ale ako nápad to nie je zlé. Celkom si to aj viem predstaviť a tá myšlienka ma celkom zaujala. No- skúsime/uvidíme :P :P :P

bryana

mne sa stava ze ked sa vyholim tak na druhy den ma to strasne picha a normalne stipe a skriabe a vsetko, ale nie z toho zeby som sa zle oholila ale z toho ze to uz dorastlo a ostre konceky chlpkov pichaju o citlive miesta.. hroza... to by ste tiez mohli poradit...

žilinčanka

no.... bohužiaľ - asi sa to úplne dokonale prostredníctvom žiletky nedá :(. Teda aspoň mne sa to nikdy nepodarilo- v protismere som tam vždy také jemné pichliačiky cítila. A najhoršie je, že sa potom na druhý deň akokeby \\\\\\\\\\\\ \\\"vyhádžem\\\\\ \\\\\\\\\\" - také malé červené fliačiky. Teraz som urobila takú fintu, že sa hned po oholení nasprejujem tým \\\\\\\\\\\\ \\\" NIVEA PEARL BEUTY\\\\\\\\\\\ \\\\" alebo som si to natrela 100%gélom z Aloe vera a trošku sa to zmiernilo. No určite by som ešte nejaké typy privítala....

sssssssss

mne sa to dari uplne dohladka.. síce ked si prejdem protismer rukou , tak tam je trošku pichliačik..ale to chalanom vobec nevadí - z vlastnej skúsenosti. nim stačí, že tam neni huňa :)) Ale dohladka možeš bud epilatorom, voskom alebo pinzetou - dosť bolestivé .