Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

JEHO MOBIL - PRE MNA TABU!

Príspevok v téme: JEHO MOBIL - PRE MNA TABU!
eva28

Mam priatela, nie sme zobraty ale zijeme spolu uz 4.roky. Nemozem sa dostat ani k jeho mobilu. Stale ho nosi pri sebe, vraj je to jeho sukromie. tak preco ho teda tak chrani? Ak sa k nemu aj dostanem, ma uzamknutu klavesnicu na pristupovy kod. Boji sa aby som necitala jeho smsky, alebo nepozerala mmsky? kamoska nasla chalanovi v mobile mmsky cudzej baby. Bojim sa ze aj ten moj robi to iste.

lulus

ako to tak citam, tak tu na tomto fore ma kazdy chlap v mobile video alebo foto niakej baby, milenky, ex....dost zlee, ked si predstavim ze by to aj mne mohol robit priatel

nellinka

Moj by mi nieco taketo nikdy neurobil.ja mui verim na 100%. Raz sme sa koli mobilu aj pohadali lebo mu prisla mmska a nechcel mi ju ukazat. Vravel ze to je pre mna prekvapko. A na druhy den mi kupil kyticu ruzi. V tej mmske vraj boli kytice a on si mal vybrat ktoru chcem. neverim ze je kazdy taky ako jeden. Moj travi hodiny pri PC a ja som v robote a verim mu.

lusiedka

Raz si byvaly zabudol mobil doma a siel do prace. Nasla som tam video jednej baby pri masturbacii. Myslela som ze to ma z internetu. az ked som nasla aj ich spolocne video. Mojho frajera a jej pri sexe. Skoro som vtedy zomrela od nenavisti a boleli to dodnes. Planovala som si nasu buducnost aj babatko bolo uz na ceste.

flexx

jA MAM FRAJERKU, ZIJEME SPOLU A MENIM SI OSOBNE VIDEJKA A FOTECKY S JEJ KAMOSKOU JEDNOU. NIKTO O TOM NEVIE. NIC SPOLU NEMAME, LEN TO OBCAS POTREBUJEME

kontakt

ja mam v mobile tiez par videi a fotiek jednej kamosky z netu. Ked chcem trochu rozptylenia tak si piseme alebo volame a vymienme pikantnejsie videa. moja sa o tom nedozvie. Drzime sa toho ze jeden druhemu do telefonu nelezieme a doverujeme si.

marostt

Mam milenku, nechcem aby o tom vedela aby ju to zranilo. moj mobil ma k dispozicii,ale len jeden o druhom ani nevie,ze ho mam.

toshino

Ja mam tiez svoj mobil sukromny a priatelke si nemoze dovolit sa mi donho pozriet kedy chce. mam ho tiez zablokovany. Pravda je ze koli videam a fotkam mojej byvalej priatelky. Nechcem ich zmazat rad si ich pozeram. Su akcne :-) heh

h_t_

zamknuta klavesnica na heslo??? o tom som este nepocula, ze by dakto robil. bud skryva nejaku ilegalnu cinnost alebo ma milenku alebo milenca...