Mam priatela, nie sme zobraty ale zijeme spolu uz 4.roky. Nemozem sa dostat ani k jeho mobilu. Stale ho nosi pri sebe, vraj je to jeho sukromie. tak preco ho teda tak chrani? Ak sa k nemu aj dostanem, ma uzamknutu klavesnicu na pristupovy kod. Boji sa aby som necitala jeho smsky, alebo nepozerala mmsky? kamoska nasla chalanovi v mobile mmsky cudzej baby. Bojim sa ze aj ten moj robi to iste.
JEHO MOBIL - PRE MNA TABU!
Ja svoj telefon nedavam tiez nikdy z ruky. a uz vobec nie priatelke. Pisem si s kamaratkami aj s kolegynou a tak vseobecne su to take nevinne aj ked niekedy trochu flirtujuce smsky. a kto by ju zasa pocuval a vysvetloval? Takze radsej nieee :) Moj mobil - moja vec
Moj mi zasa telefon pozica ked potrebujem, ale najskor pol hodiny donho pozera a konmtroluje ci tam nieco nenechal, co by ma mohlo nastvat. Moj mobil ma k dispozicii kedy chce
fuu to si neviem ani predstavit take veci...my pred sebou nemame ziadne tajomstva, on si moze pozriet moj telefon, ja jeho...vsetky svoje pristupove hesla pozname...a to spolu ani nezijeme...
musis sa s nim o tom porozpravat...mozno ta obvini ze si paranoidna alebo co...ale za pokus to stoji...mas strach, tak s tym nieco rob...hlavne v klude, aby sa nerozculil:) drzim palce...
no neviem, nezavidím vam, lebo ja sa stale hrabem v jeho mobile, nežiarlim vobec. ziarlila by som neuveritelne a asi by ma aj porazilo, keby ho mal zaheslovaný. ja neviem, ale fakt vam nezavidím a ani neviem v tomto poradiť
tazko je teraz budovat doveru ked tvoj priatel si vytvoril takyto blok...Ja by som nekontrolovala priatelovi telefon, jednoducho si ho vazim a telefon je sukromie, nekontroluje ho ani on mne, ale obaja vieme, ze nase telefony su volne polozene a ked nieco treba moze ho pouzit aj ten druhy, je to vsak o tom, ze mozme a nechceme kontrolovat...Podla mna tvoj priatel skutocne nieco skryva, aj ja by som spozornela keby som videla, ze nepusti telefon z ruky a kod na klavesnicu to je ozaj silny prejav nedovery voci tebe...Na druhej strane si aj tak myslim, ze by si mu nemala citat sms, mms a podobne
jasne ze tam ma nejake sms alebo mms, inak by nemal dovod schovavat a blokovat svoj mobil pred tebou.S jednym zmojich ex sme boli niekde na chate, spali sme, a stale ho niekto prezvanal.Kedze on spal ako drevo, pozrela som na telefon, ze kto to je. mal ju ulozenu pod menom macicka a nedalo mi neprecitat si spravy od nej.Bolo v nich ako velmi jej chyba, kedy budu opat spolu, ako sa na neho tesi a veci v podobnom zmysle. Pozrela som do odoslanych sprav a tam bolo to iste. Skoro ma porazilo, obliekla som sa, zbalila a poziadala kamarata nech ma odvezie domov. Rano som mu poslala sms, ze je koniec a nech pozdravuje macicku. Prosil a dusoval sa, ako ma lubi a ze ma chce spat, ale som ho uz nechcela, spravi jeden raz, spravi aj druhy raz.
Moj mobil si moze kludne pozriet ale on ani nechce. A aj ked mi nahodou nieco v nom ukazuje, to len tak ze ho drzi v ruke on.
Moj mi tiez mobil neukazuje, vraj je to jeho sukromie. ako posta. Ani do mailu neviem heslo. Uz ma to tiez stve. On si moj mobil moze pozriet kedy chce.
podla mna ...určite ma v mobile aj nejaké sms od nejakej inej. doveruj ale preveruj..skus sa o tom s ním porozpravať, ja si to neviem ani len predstaviť opytala si sa ho na to? a on si pozera tvoj mobil?