Mam priatela, nie sme zobraty ale zijeme spolu uz 4.roky. Nemozem sa dostat ani k jeho mobilu. Stale ho nosi pri sebe, vraj je to jeho sukromie. tak preco ho teda tak chrani? Ak sa k nemu aj dostanem, ma uzamknutu klavesnicu na pristupovy kod. Boji sa aby som necitala jeho smsky, alebo nepozerala mmsky? kamoska nasla chalanovi v mobile mmsky cudzej baby. Bojim sa ze aj ten moj robi to iste.
JEHO MOBIL - PRE MNA TABU!
ked si na tom tak zakladá, isto niečo skrýva... my si s priateľom do mt nekukáme, doťahujeme sa že je to naše súkromie, ale keby ktomu prišlo, tak mi kludne dá nahliadnuť, a ja jemu.
Ja by som sa asi zozrala od ziarlivosti, keby mal manzel svoje byvalky v mobile...Dost ma zoziera uz to, ze ma v emailoch email od byvalej spred cca 9tich rokov...Miluje ma a chce len mna, to viem, ale ten email tam furt ma!!! O nic sa nejedna, nie je to ani flirt email ani nic podobne...Som mu kukla ponad plece, tak som videla. Vobec s nou nie je v kontakte, vravel, ze ho nevymaze preto, ze keby nahodou potreboval jej emailovu adresu...Som kvoli tomu nanho pred rokmi narevala, ale ten email predpokladam, nevymazal...Som hrozne ziarliva:(((
deee jee dakujem :) normalne si ma potesil/a
januskaaa mne pride, ze si tu jedna z mala este normalnych bab, tak to sa skutocne tesim
hm a mas tusenie ze tam nieco ma? mna by take nieco nenapadlo..priatel mi myslim, ze telefon rad poskytne..nakoniec aj do pocitacu ma pusti,ale ja jednoducho nechcem a nepotrebujem..a neni divne, ked mate fotky svojej ex v telefone? mne by to osobne dost prekazalo..
a vy co mate fotky a videa svojich byvalich alebo tajnych, nevadilo by vam, keby to tam mala aj vasa polovicka?
lulus nebud naivka prosim ta! Ziadny si neda odtrhnut rukav :) Ja si menim steklive fotky a videa s jednym zenacom a strasne nas to oboch vzrusuje. a ked mame velku chut, stretneme sa pomilujeme a kazdy ideme zasa svojou cestou. a tak to trva uz vyse 9.mesiacou
mojej kamaratky priatel si tiez pred nou chranil mobil, raz v noci jej to nedalo a pozrela si smsky a v jednej stalo,, kedy uz prides? Aj Simonka pozdravuje ocina" no a uz sme vedeli, co vzdy robi ked vyazi autom prec. Samozrejme, ze jej nakecal, ze je to jeho byvala priatelka a to dievcatko ho len vola ocko, skoda, ze moja kamaratka bola velmi naivna alebo moc zamilovana a taketo klamstva mu zrala pravidelne :(
Viem ze moj priatel ma v mobile fotky svojej ex, vraj su to jeho spomienky tak nech ho necham tak. a ja to akceptujem. pokial ma len fotky je to v pohodke