vie mi niekto poradit Kde sa da zohnat? kolko stoji...a skusenosti s nim ake mate..dakujem
Bahno z mrtveho mora
Už nejakú dobu používam arganový olej po holení a teraz tá istá firma začala dovážať aj kozmetiku z mŕtveho mora a je naozaj vynikajúca www.bioarganovyolej.sk kozmetiku majú priamo z Jordánska
na notine zozenies ahava dead sea mud ;) stoji necelých dvanásť eur a je perfektné
Musim povedať že mám 27 rokov a roky žijem s akné na tvári. Nepríjemné hnisavé uzly a komedony.skúšala som nespočetné množstvo kozmetik či už od kožnej alebo z lekárne. Po skúsenosti s bahnom z mrtveho mora som neverila vlastným očiam. Pleť mám ako 5 ročná. Používam to. 3 týždne pleť sa mi začala neskutocnym sposobom dávať dokopy. Používam masku aj mimeralnu vodu ktora stipe od kawaru. Po kazdodennom užívaní mám pleť vypnutú gwdphydratovanu, a akné zacalo ustupovať. Pre mňa to je malý zázrak.
ahojte , aké s ním máte skúsenosti ???
Ako posobí na vlasy a celulitídu ??
Ja som nasla tieto firmy, mozes porovnat ceny, co sa najviac oplati :) www.azet.sk
hadanka, mas pravdu.....pred2.tyzdnami som sa vratila z Izraela, od MRTVEHO MORA a priamo na plazi nam davali to bahno, ktorym sme sa vzdy mazali pri vstupe do mora....je to uzasne a neskutocne len tak lezat na hladine a vobec, ale vobec sa nepotopit...citila som sa ako na posteli...je to naozaj pravda, ze sa tam da lezat a citat knihu, casopis bez toho, zeby som sa co len kus ponorila do vody.....ata slanost vody skoro 40% , pod hladinou iba sama biela sol....no fantazia....kazdu malilinku vyrazku, oskretie pokozky som citila, hrozne to palilo....oplati sa to vyskusat na vlastnej kozi, odporucam to kazdemu.....original je original....
Mám vyskúšané od www.jvnatur.sk, skvelá kvalita a asi najlepšia cena na trhu.
jojco.....napíš niečo o tých matracoch,potrebujem nejaké nové kúpiť.
ano, mozem potvrdit, ze planet spa je fakt dobre .. aspon mne tiez vyhovovalo :)