vie mi niekto poradit Kde sa da zohnat? kolko stoji...a skusenosti s nim ake mate..dakujem
Bahno z mrtveho mora
ja mam doma to z Ametistu.
Mam problematicku plet a maska z toho bahna mi vzdy pomoze. Po pouziti mam stiahnute pory, plet nie je mastna,vyrazky su menej viditelne a rychlejsie sa hoja.
kawar... jednoznacne. Pletova maska je bezkonkurencna
Kupujte výrobki hlavne u overených predajcoch a ak sa jedna o to bahno z ametistu tak je velmi super pomohlo mi strašne. Mám od nich aj ostatné výrobky a som veľmi spokojný hlavne s matracmi. Ponúkajú tam dobrú kvalitu.
skoro vsetky vyrobky s dr.nony su s pridanim mrtveho mara tu www.drnona.cz oplati sa drhsie lebo je tam bahna viac a nieje riedene :D
Jolka,ja som dostala bahno tiež z Ametistu/jeho cena cca260sk,pri jednej reklamnej akcii.Môžem ho používať na drobné vyrážky na rukách?nemá s tým niekto skúsenosti?
100% bahno z mrtveho mora Kawar.kvalitne produkty a za super cenu
ja to bahno pouzivam ako masku
ja som raz mala tú masku z avonu a nebol to šmejd, veľmi mi pomohla ale akosi sa mi nepodarilo odvtedy k avonu dostať. Mne to pomohlo,krásne to voňalo a aj kruhy pod očami mi od toho krásne zmizli aj na akné to pomohlo
ahoj, bahno z Mrtveho more AHAVA maji v Bratislave take v lekarnach v Auparku, Poluse,Zlatych Pieskoch,Hedera v Tescu Petrzalka, v Danubii,...dalsi info na www.ahavashop.sk Vynikajici jsou tez bahenni masky na oblicej, denni i nocni kremy - vyrobky nejsou testovane na zviratech, jsou hypoalergenni a neobsahuji tolik chemickych prisad jako ostatni znacky. Jsou vhodne take pro psoriatiky!
no predsa v mrtvom mori. tam zozenies prave, neriedene, nekonzervovane...
kozmetika AHAVA - v Bratislave viem ze ju maj v lekarni v AVIONE, pletova maska je SUPER