Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bahno z mrtveho mora

huba_buba

ja mam doma to z Ametistu.
Mam problematicku plet a maska z toho bahna mi vzdy pomoze. Po pouziti mam stiahnute pory, plet nie je mastna,vyrazky su menej viditelne a rychlejsie sa hoja.

jojco

Kupujte výrobki hlavne u overených predajcoch a ak sa jedna o to bahno z ametistu tak je velmi super pomohlo mi strašne. Mám od nich aj ostatné výrobky a som veľmi spokojný hlavne s matracmi. Ponúkajú tam dobrú kvalitu.

vierka

Jolka,ja som dostala bahno tiež z Ametistu/jeho cena cca260sk,pri jednej reklamnej akcii.Môžem ho používať na drobné vyrážky na rukách?nemá s tým niekto skúsenosti?

jancecka

ja som raz mala tú masku z avonu a nebol to šmejd, veľmi mi pomohla ale akosi sa mi nepodarilo odvtedy k avonu dostať. Mne to pomohlo,krásne to voňalo a aj kruhy pod očami mi od toho krásne zmizli aj na akné to pomohlo

ahava

ahoj, bahno z Mrtveho more AHAVA maji v Bratislave take v lekarnach v Auparku, Poluse,Zlatych Pieskoch,Hedera v Tescu Petrzalka, v Danubii,...dalsi info na www.ahavashop.sk Vynikajici jsou tez bahenni masky na oblicej, denni i nocni kremy - vyrobky nejsou testovane na zviratech, jsou hypoalergenni a neobsahuji tolik chemickych prisad jako ostatni znacky. Jsou vhodne take pro psoriatiky!