Po 2.rokoch neviem ako dalej!

Príspevok v téme: Po 2.rokoch neviem ako dalej!
coach

S priatelkou spolu zijeme uz vyse dvoch rokov v jednej domacnosti. Uz sme si na seba zvykli,zaradili sme sa medzi spoocne zaujmy, kamaratov. aj nase rodiny ma poznaju. Len v posteli to uz vobec nie je to ako predtym. Spim s nou len z povinnosti. Prejde okolo mna v spodnom pradle a mna to vobec nevzrusi. Skusali sme v posteli hocico. Ale teraz aj ked ona chce, ja nie. Stale musim mysliet na vsetky tie ostatne zeny a ja mam zostat stale az do smrti s tou istou? S kamosmi sme sa o tom bavili a skoro kazdy ma nejaku bokovku. Aj mladozenaci, aj starozenaci, aj zadany. Rozmyslal som a podla mna to asi spravim tiez, len chcem vediet vas nazor baby. Stereotyp ma ubija, ona sa pritom snazi ale iskra zhasla. Sex je len vtedy ked musim a pritom si prwedstavujem inu zenu. Chalani hovoria ze je to normalne, ze skoro kazdy to tak robi. Ze sa hraju s predstavami. Vraj niekedy si predstavuju byvalu, inokedy kamosku svojej priatelky, niekedy kolegynu z prace. Je lepsie si najst macicku a zahnat vsetku nudu vo vztahu?

verbena

Skoda, to co tu citam je dost smutne. Som zvedava kedy ludom nebudu stacit milenky/milencovia, co budu potom robit pre svoju spokojnost. Poklznut sa moze kazdi, ale aby planoval do buducnosti mat manzelstvo + bokovka a pritom byt spokojny aj tam aj tam.............no neviem, aj tak stastie je niekde inde. S tymto nesuhlasim, aby ludia mali viac paralelnych vztahov, ci su to vztahy o ktorych vie kazda zucastnena strana alebo nie. Aj tak to v konecnom dosledku vedie nie ku stastiu, ale kazdemu ako sa paci nech robi..

radkap

tusim ze ste vsetci rovnako sebecke svine!!!!nechapem absolutne. radsej by som bola keby mi priatel rovno povedal ze uz vsetko opadllo a chce rozchod a slobodu, ako by ma mal podvadzať. trpela by som ale nie navždy, možno by sa niekedy nasiel este niekto kto by si ma zasluzil a važil by si ma!!!! teraz to vyzera ze vsetci chlapi ste rovnaki, a ked to zena povie nahlas je hned za sprostu feministku, hoci len bohužiať stretava v živote samych takychto samoťúbych rozhýčkaných tupcov a bezcharakterné prasatá ako vy!!!! neboj sa že ked ju aj nechas to neprežije, spamata sa z toho určite skor ako keby zistil ze mas bokovky, to by bol ovela vacsi sok a poníženie. nechcem byt zla, ale zasluzili by ste si vsetci nejake mrchy ktore by s vami zatocili a vy chudacikovia pod papucou by ste ani nedychali bez ich zvolenia! a az potom by ste si spomenuli na tu užasnu ženu ktoru ste si kedysi nevažili, a vtedy zistite čo ste mali a stratili navždy vdaka svojej sprostosti

Deee

coach ak chces vsetky tie zeny, o ktore si myslis, ze prichadzas tak bud k priatelke cestny a rozid sa s nou. Ak chces priatelku, bud jej verny. Neostavaj so zenou len preto, ze mas doma full servis. Nemozes mat v zivote vsetko.

sasena

mam taky zazitok vlastny. baby,poznate tu stranku kde si baby davaju svoje nove svadobne fotky a pisu o svojej svadbe? tak som tam pred tyzdnom nakukla a skoro ma porazilo. Nasla som tam fotky mojho frajera s jeho novomanzelkou. Vobec som netusila ze existuje aj nejaka ina okrem mna. chodili sme spolu asi pol roka. nie sme z rovnakeho mesta. myslela som ze zle vidim. sex snim je uzastny ale strasne ma sklamal. zacala som ho lubit. hned sme sa aj stretli a vsetko som mu vytmavila. a na moje prekvapenie niic nepopieral,nezatlkal. vraj nam je spolu dobre tak naco to kazit? Stale som snim aj ked viem ze hram ulohu milenky. ale ktora z nas je teraz ta oklamana??????

lilina

mate pravdu muzi nechcu starostlivu zenicku, oni chcu mat doma jednu a v zalohe druhu. A ta druha nemusi vediet ani prat, ani zehlit ani sa o neho postarat. Stara sa skor on o nu.rozmaznava ju,kupuje darceky. A to vsetko koli sexu.mA u nej to co doma nema. VZRUSENIE! Mam zenateho milenca, su manzelia asi pol roka. Aj ked cakaju spolu s manzelkou babatko mne to nevadi.kazdy sme rozdvojena osobnost

kozo123

ak sa dvaja rozhodnu SPOLU BYVAT UZ VTEDY ZACINA PROBLEM! To proste zabija nielen lasku ale aj vztah a sex vobec. My nie sme zvedavy na to ako vyzerate po ranu, ani na vase dni a uz vobec na vase nalady blbe a spinave spodary! V prvom rade sa nam pacite vzdy upravene a vsetko zacina len koli sexu. A koli sexu to aj konci! Co nemame doma, to hladame inde. Milenky tu su, boli aj budu. Stym nic nenarobite. Milenky nam davaju viac ako vy aj ked sa snazite byt super priatelky, kucharky aj sexovacky v jednom! Proste po roku /mozno aj skor/ vas mame na haku v posteli aj v life. Ale starate sa, tak kam by sme isli? :)

matej

Ja s priatelkou zijem uz dva roky a z toho uz mam rok milenku a klape nam to. Milenka o priatelke vie a nemam ziadne ziarlivostne sceny. A priatelka je spokojna aj v sexe, aj v zivote. ja som v sexe nebol, ziadny chlap kt.spava s babou viac ako rok neni spokojny. Tak som sa zoznamil s Lenickou a to je moje zlaticko odkedy ju mam je vsetko ine. Pri nej sa viem uvolnit a vlastne ona odomna nic nechce, nic nevyzaduje. :)) Sme spolu lebo chceme. Priatelka je fajn, stara sa o mna, nic mi nechyba. Len to vzrusenie a zalubenie ma uz opustilo, este ze existuju aj zeny co nas nechcu len pre seba! :) Vdaka vam babyy..

sssss

Tak s týmto keby sa mi prizná môj priateľ, tak ma asi porazí. S priateľom sme spolu dva roky aj tri mesiace, z toho rok aj pol už spolu bývame. Prejdem okolo neho a nemusím byt ani v spodnom pradle a nemu už stojí. Niekedy ma to aj otravuje,lebo on by mohol stále a mne sa niekedy nechce,alebo nemam chuť, ale radšej toto, ako nič. Máš svoju priateľku vôbec ešte rád? Cítiš k nej niečo? Alebo to je už zvyk? Toto nieje riešenie. Radšej to s nou skonči. Bude to len trápenie..pre teba aj pre nu.