S priatelkou spolu zijeme uz vyse dvoch rokov v jednej domacnosti. Uz sme si na seba zvykli,zaradili sme sa medzi spoocne zaujmy, kamaratov. aj nase rodiny ma poznaju. Len v posteli to uz vobec nie je to ako predtym. Spim s nou len z povinnosti. Prejde okolo mna v spodnom pradle a mna to vobec nevzrusi. Skusali sme v posteli hocico. Ale teraz aj ked ona chce, ja nie. Stale musim mysliet na vsetky tie ostatne zeny a ja mam zostat stale az do smrti s tou istou? S kamosmi sme sa o tom bavili a skoro kazdy ma nejaku bokovku. Aj mladozenaci, aj starozenaci, aj zadany. Rozmyslal som a podla mna to asi spravim tiez, len chcem vediet vas nazor baby. Stereotyp ma ubija, ona sa pritom snazi ale iskra zhasla. Sex je len vtedy ked musim a pritom si prwedstavujem inu zenu. Chalani hovoria ze je to normalne, ze skoro kazdy to tak robi. Ze sa hraju s predstavami. Vraj niekedy si predstavuju byvalu, inokedy kamosku svojej priatelky, niekedy kolegynu z prace. Je lepsie si najst macicku a zahnat vsetku nudu vo vztahu?
Po 2.rokoch neviem ako dalej!
m124 ty si uzasny a nie vadny !!!
chcela by som si najst takeho chalana..teda dufam, ze som si ho nasla..:))
a nechyba ti to, ze?? lebo ti co ste to tak napisali ste sa bud sklamali,alebo neviete co je to laska..lebo take nieco by ste nikdy nevypustili z ust..
Ach,mňa tiež tieto príspevky dosť znechutili..Baba už fakt nemôže veriť nijakému chalanovi..To je hrozné..Keď budú baby podvádzať vás s inými,tak ako sa vám to bude páčiť?Ja dúfam,že ma môj nikdy nebude podvádzať.A ak hej a ja sa o tom dozviem,tak si nájdem naraz troch!A už nikdy sa radšej nezaľúbim...:(
ja som verny 16 r. manž.prisambohu asi som vadny
k tomuto len jedno...
Ak raz nájdeš verného muža, požiadaj ho o autogram.
normalne ma ta to citanie rozculilo...to uz nema mat clovek istotu ??
simon033 ty si riadny blbec !!! spokojnost na obidvoch stranach?? to sa vam paci robit zo zien sluzku zadarmo, ze? je mi z vas vsetkych zle..ako take nieco mozes napisat? mas reci 15 rocnych pubertiakov..lutujem zenu,ktora si s niekym takym ako ty zacne..o com je laska? bodaj by ste sa vsetci zamilovala a bodaj by vas vasa priatelka pod.ebala !! a trpeli by ste.
ty co si nas nazvala blbcami! Ale ved my vas mame radi, len uz ste trosku OUT! Nebudem sa rozchadzat s babou, s ktorou chcem rodinu a vie sa postarat len preto ze potrebujem ine telo. Takto je spokojnost na oboch stranach.
Je mi z vas vsetkych dementov na vracanie, nie ste nic ine ako egoisticke svine,. Ked sa tak v posteli nudite, tak na vine ste si aj vy sami, nemoze za to len Vasa priatelka, alebo manzelka. Ako moze byt niekto takyto slepy a sebecky, to nepochopim. Ak niekoho nemas rad, naco si s nim? Aked podvadzas, tak rad nemas, kazdy problem sa da riesit, aj ked vam to v posteli uz neklape, ale ste ako pubertalni deili, ktori si radsej najdu milenku a myslia si, ze vsetko je vyriesene. Chlap je ten, ktory sa dokaze problemu postavit a riesit ho racionalne. KAzdy pozerate len na seba, zenicka sa o vas postara, pripadne o deti, ktore ste si narobili a vy si behate za suknami. Vsetkych do jedneho by som vas vykastrovala, nech si uz nikdy v zivote nesuchnete. Sex nie je vsetko, je skvely, to hej, ale nikdy nemozes cakat ze po neviem kolkych rokoch to bude ako na zaciatku, vztah sa vyvija a vyvijq sa aj sexualny zivot medzi partnermi. PArtnerky vase sa snazia a vy sa im takto odplacate. Ste svine, na to nie je ine pomenovanie. A hrajte sa na hrdinov, ale raz, ked sa skutocne zamilujete a budete dotycnu lubit a bude vamto zazrakom klapat aj po rokoch v posteli a ta vas podjebe, tak potom sa zbadate. Treba vam len poriadnu priucku vy sebci nechutny.Hambite sa. Vy nie ste chlapi ale zvierata, tie sa rozmnozuju len na zaklade pudu a to iste robite aj vy. Asi ste skutocne z opice. Kreteni.
Kozo ma v jednej veci pravdu - priatelky potrebujeme vas v zivote, ale uz ani nie v posteli. Na to su macickyyyy
kozo123 podla mna si obycajny vygumovany dement s IQ hupacieho konika.Naco ti je priatelka s takymto nazorom?To si mohol ostat aj s mamou,mohla sa starat o teba aj ona.Tvoja priatelka nie je priatelka ale sluzka.