Po 2.rokoch neviem ako dalej!

Príspevok v téme: Po 2.rokoch neviem ako dalej!
coach

S priatelkou spolu zijeme uz vyse dvoch rokov v jednej domacnosti. Uz sme si na seba zvykli,zaradili sme sa medzi spoocne zaujmy, kamaratov. aj nase rodiny ma poznaju. Len v posteli to uz vobec nie je to ako predtym. Spim s nou len z povinnosti. Prejde okolo mna v spodnom pradle a mna to vobec nevzrusi. Skusali sme v posteli hocico. Ale teraz aj ked ona chce, ja nie. Stale musim mysliet na vsetky tie ostatne zeny a ja mam zostat stale az do smrti s tou istou? S kamosmi sme sa o tom bavili a skoro kazdy ma nejaku bokovku. Aj mladozenaci, aj starozenaci, aj zadany. Rozmyslal som a podla mna to asi spravim tiez, len chcem vediet vas nazor baby. Stereotyp ma ubija, ona sa pritom snazi ale iskra zhasla. Sex je len vtedy ked musim a pritom si prwedstavujem inu zenu. Chalani hovoria ze je to normalne, ze skoro kazdy to tak robi. Ze sa hraju s predstavami. Vraj niekedy si predstavuju byvalu, inokedy kamosku svojej priatelky, niekedy kolegynu z prace. Je lepsie si najst macicku a zahnat vsetku nudu vo vztahu?

januskaaa

m124 ty si uzasny a nie vadny !!!

chcela by som si najst takeho chalana..teda dufam, ze som si ho nasla..:))

a nechyba ti to, ze?? lebo ti co ste to tak napisali ste sa bud sklamali,alebo neviete co je to laska..lebo take nieco by ste nikdy nevypustili z ust..

juva

Ach,mňa tiež tieto príspevky dosť znechutili..Baba už fakt nemôže veriť nijakému chalanovi..To je hrozné..Keď budú baby podvádzať vás s inými,tak ako sa vám to bude páčiť?Ja dúfam,že ma môj nikdy nebude podvádzať.A ak hej a ja sa o tom dozviem,tak si nájdem naraz troch!A už nikdy sa radšej nezaľúbim...:(

janussska

simon033 ty si riadny blbec !!! spokojnost na obidvoch stranach?? to sa vam paci robit zo zien sluzku zadarmo, ze? je mi z vas vsetkych zle..ako take nieco mozes napisat? mas reci 15 rocnych pubertiakov..lutujem zenu,ktora si s niekym takym ako ty zacne..o com je laska? bodaj by ste sa vsetci zamilovala a bodaj by vas vasa priatelka pod.ebala !! a trpeli by ste.

simon033

ty co si nas nazvala blbcami! Ale ved my vas mame radi, len uz ste trosku OUT! Nebudem sa rozchadzat s babou, s ktorou chcem rodinu a vie sa postarat len preto ze potrebujem ine telo. Takto je spokojnost na oboch stranach.

blbci

Je mi z vas vsetkych dementov na vracanie, nie ste nic ine ako egoisticke svine,. Ked sa tak v posteli nudite, tak na vine ste si aj vy sami, nemoze za to len Vasa priatelka, alebo manzelka. Ako moze byt niekto takyto slepy a sebecky, to nepochopim. Ak niekoho nemas rad, naco si s nim? Aked podvadzas, tak rad nemas, kazdy problem sa da riesit, aj ked vam to v posteli uz neklape, ale ste ako pubertalni deili, ktori si radsej najdu milenku a myslia si, ze vsetko je vyriesene. Chlap je ten, ktory sa dokaze problemu postavit a riesit ho racionalne. KAzdy pozerate len na seba, zenicka sa o vas postara, pripadne o deti, ktore ste si narobili a vy si behate za suknami. Vsetkych do jedneho by som vas vykastrovala, nech si uz nikdy v zivote nesuchnete. Sex nie je vsetko, je skvely, to hej, ale nikdy nemozes cakat ze po neviem kolkych rokoch to bude ako na zaciatku, vztah sa vyvija a vyvijq sa aj sexualny zivot medzi partnermi. PArtnerky vase sa snazia a vy sa im takto odplacate. Ste svine, na to nie je ine pomenovanie. A hrajte sa na hrdinov, ale raz, ked sa skutocne zamilujete a budete dotycnu lubit a bude vamto zazrakom klapat aj po rokoch v posteli a ta vas podjebe, tak potom sa zbadate. Treba vam len poriadnu priucku vy sebci nechutny.Hambite sa. Vy nie ste chlapi ale zvierata, tie sa rozmnozuju len na zaklade pudu a to iste robite aj vy. Asi ste skutocne z opice. Kreteni.

illi1981

kozo123 podla mna si obycajny vygumovany dement s IQ hupacieho konika.Naco ti je priatelka s takymto nazorom?To si mohol ostat aj s mamou,mohla sa starat o teba aj ona.Tvoja priatelka nie je priatelka ale sluzka.