ahojte, nevie mi niekto poradit???
som v 15 tt. chcela by som zacat uz cvicit, zevraj takto skoro je vhodna iba gravidjoga, cvicil ju niekto? ake s tym mate skusenosti?pripadne viete o niecom inom?
Tiez by ma zaujimalo, ja mam strasne suchu pokozku a snazim sa predist striam, ktore mat urcite budem, ale chcem ich obmedzit najviac ako sa da, co ste pouzivali vy???pomohlo to???teraz mam VICHY ale nezda sa mi nejak dobry....tak neviem...brucho mam uplne supinkate aj ked sa stale natieram, telove mlieko mam Garinier na velmi suchu plet (to cervene)
Gravidjoga, cvicenia pre tehotne, krem proti striam
-odkaz odstránený-
kacicka ako tehotna by som pouzivala na brusko urcite len prirodnu kozmetiku, nie ziadne chemie. Pozri tento link, tam najdes. Alebo zabehni si do DM drogerie, tie tiez ponukaju prirodnu kozmetiku pre tehotne zeny. Tvoje Garnier urcite na cas odloz. Brusko a boky treba natierat od zaciatku tehotenstva, aby koza bola elasticka trebars kokosovym, alebo olivovym olejom.A kazdy den.
hovori sa, ze to ci budes mat strie alebo nie, zavisi od genetiky. Ja nemam ani jednu, priberala som postupne, natierala som sa kremom z Avonu - nie tym proti striam, ten sa mi nezdal, ale telovym mliekom Firming Body Lotion, krasne sa vstrebava. Natieram sa s nim stale.
mne to nevadí preto,lebo je to znak ktorý som získala z radosti-dieťa....
Ethel, to je fajn, mojej kamosky mama mala hrozitansku celulitidu - ked sme boli male tak chodila s nami na kupalisko, ona bola pekna zenska ale ten zadok!!! Zozrany z celulitidy - mala peknu farbu pokozky, bola sneda a to ju tak spatilo.. A draha tetuska nosila tanga plavky - vies, tak mi to utkvelo v pamati.. Ale ako moj frajer hovori, kazda zena to ma alebo bude mat
ja viem...mám tenkú kožu....nevadí mi to..
Ethel, tak si bud moc pribrala alebo to mas geneticky dane..
gravidjoga-kniha mi dala vela,aj som cvičila aj som sa snažila celé to brať ako tam píšu.Na strie mi nepomohlo nič,ani špeciálne mastičky,olivový olej....nič...
ups, poslala som to skor..
.. napriklad mentol a ine zlozky, ako niektore aromaticke oleje. Ja mam zo strii paniku, stale sa kontrolujem, ha ha.. Mojej kamosky mama mala hroznu celulititu a dodnes to mam ako taky obraz v hlave..
Tvoja sesterka myslela asi La Roche Possay - je to taka priemerna kozmetika, ale nic prevratne.. Najlepsie sedi citlivym pokozkam, ale ako hovorim, nie je to nic moc,ver mi..
Ja si sem-tam urobim taku polodomacu masku - mam super masku z oriflame a do toho namiesam med a robi to zazraky.. Alebo avokado s medom a olivovym olejomrozmixujem a to si nanesiem..
Dufam, ze ta to trosku inspiruje :-)))
Kacicka, zijem v Spanielsku. Ja som v 29tt momentalne. Popytaj sa v lekarni ci maju specialne krem pre tehotne, lebo tehulky nemozu napriklad kremy ktore obsahuju mentol
myis:
napisem si to a pojdem sa opytat do lekarne alebo skusim zistit ci sa tu nieco take predava. Mne moja sesterka ona je vo FR odporucila La Roche, ale ked som prisla do lekarne, tak mi povedali, ze u nas sa krem proti striam tejto znacky nepredava. Tak som si kupila ten VICHY, specialne na strie, ale nezda sa mi, ze by mi to nejak zaberalo a ten Garinier pouzival, lebo este stale mi vsetko smrdi a toto je jediny krem, ked sa nim natriem tak nevraciam, uz len cakam, kedy mi to prejde...a diky za radu ten olejcek urcite sa budem o to zaujimat, v kolkatom si mesiaci a kde zijes ak smiem vediet....