Gravidjoga, cvicenia pre tehotne, krem proti striam

Príspevok v téme: Gravidjoga, cvicenia pre tehotne, krem proti striam
kacicka

ahojte, nevie mi niekto poradit???
som v 15 tt. chcela by som zacat uz cvicit, zevraj takto skoro je vhodna iba gravidjoga, cvicil ju niekto? ake s tym mate skusenosti?pripadne viete o niecom inom?
Tiez by ma zaujimalo, ja mam strasne suchu pokozku a snazim sa predist striam, ktore mat urcite budem, ale chcem ich obmedzit najviac ako sa da, co ste pouzivali vy???pomohlo to???teraz mam VICHY ale nezda sa mi nejak dobry....tak neviem...brucho mam uplne supinkate aj ked sa stale natieram, telove mlieko mam Garinier na velmi suchu plet (to cervene)

myis

Kacicka, mozes cvicit, ale s mierou, najdi si cviky na internete. A k tomu kremu - najlepsie je si kupit z lekarne specialne kremy - ja som si kupila E.Carrera, ta je specialne pre tehotne zeny, takisto mam set od znacky ROC a este jeden od Percutalfa - su super, brusko mam jemne, uplne hladke az sa leskne.. Takisto si po kupeli nanasam olej z vytazkami z arniky a preto nemam nikdy opuchnute nohy.. Ja ale zijem v zahranici a neviem, ci u nas dostanes (ale myslim, ze urcite, vsak sme neni za opicami).. Garnier je lacna, dost blba kozmetika