POTREBUJEM RYCHLO PORADIT !

Príspevok v téme: POTREBUJEM RYCHLO PORADIT !
pomozte ...

prosim vas poradte mi co somnou moze byt.... :,( mam ani nie bolesti ale taky zly pocit v podbrusku..tak asi kde je mocovy mechur..proste tam citim stale ako keby som ho mala plny a strasne mi trebalo ist na wecko ale pritom vo bec nechcem..ked sa postavim tak ma to prejde..mam to len ked si sadne..teda trosku ked sa postavim.... a kramy mi meskaju uz tyzden.. :,( poraddte co to moze byt... :,( prosim co najrychlejsie...

pomozte ...

JA VIEM.ALE KED SA STRASNE BOJIM BO SOM V ZIVOTE NIC TAKE NEMALA A K LEKAROVI IST NEMAM AKO SOM V AMERIKE A ESTE TU BUDEM ASI MESIAC..A NEMAM TU LEKARA...TAKZE MUSIM VYDRZAT TAK PRETO POTREBUJEM POMOC S TYM !!!!

mamca

Nezabudni,že po zápale,stačí aj menšie nachladnutie,menštruácia môže nielen meškať,ale aj krvácanie sa spúšťa inak,ako zvyčajne.Nestresuj,choď sa vyspať a zajtra uvidíš.Prípadne si zájdeš na konzultáciu ku gynekologičke.
Dobrú noc a neplaš sa zbytočne vopred.

pomozte ...

NIE KRAMY NEMAM...TAKETO BOLESTI TEDA TAKE BLBE POCITY SOM PRI TOM ESTE NIKDY NEMALA..A TO PODBRUSKO MA BOLI AKOKEBY PROSTE KRCOK MATERNICE... :( A KED DVIHNEM RUKY HORE TAK MA TO DOST BOLI...NETUSIM CO RO JE..A NIE NEMAM MENSTRUACIU..TO BY SOM KRVACALA INAK..ALE JA NA NOHAVICKACH NIC NEMAM...TO LEN KED SILNEJSIE POTLACIM A POTOM SA UTREM TAK MAM TROLILINKU KKRVY,,,

mamca

Tvoje obavy,či nie si tehotná,ozrejmí tehotenský test.Podľa popisu sa však domnievam,že ide o zápal močových ciest,prípadne vaječníkov,niekedy sa týmto spôsobom prejavuje.

pomozte ...

a teraz ked som bola na wecku tak ked som sa utrela tak som trosku krvacala..ale len ulne malinko..proste na nohavickach som ziadnu krv nemala..len ked som sa utrela tak vo vytoku (v priesvitnom lepkavom ) som mala trosicku krvy..a bola strasne cervena proste nova...