maminy maly prieskum.dost ma zaujimaju nazory na temu muz pri porode.piste vase nazory,skusenosti.
Muz pri porode
ja by som tam nechcela muza, pozerat sa ako tlacim... mozno mamu hej.... musim byt ale najskor v tom :D
dá sa? to som nevedela.. ja že je to brané ako operácia, tak nemôže :)) no dobre vedieť .. ale tak, kým ja vôbec budem tehotná ..:D
M 25, moja švagrová rodila cisarákom a brat bol celý čas pri nej.. asi záleží od kliniky.
Kamarátka rodila asi týždeň dozadu..a jej manžel celý čas počas tehotenstva tvrdil, že s ňou na sálu nepôjde a nakoniec išiel : ) ona bola veľmi rada, že ju psychicky podržal a ešte stihol aj s personálom vtipkovať :D
M25-aj pri cisarskom sa da:)
kedže ja plánujem cisársky, takže nebude môcť :)
Môj manžel bol pri pôrode. Zvládol to v pohode, žiadne odpadávanie, ako tu bolo spomínané :) Na čakačke bol pri mne, masíroval mi chrbát, rozprávali sme sa... Potom na sále som ho už moc nevnímala, všetko to šlo veľmi rýchlo. On len stál pri mne a pozoroval :) Tento zážitok si pochvaľuje, vraj to bolo úžasné byť pri tom. Iba bol prekvapený, že je to až taká silná bolesť a trochu vraj trpel tým, že trpím ja :) Sexuálny život nám to teda určite nijak nenarušilo, ani nepoznám pár, kde by to malo taký dopad.
masasko.....ja som bol pri porode a je to zazitok do konca zivota. Odporucam .
ahojte, rozhodujeme sa, respektive ja sa rozhodujem či chcem priateľa pri pôrode, on povedal, že to necha na mna, je pripraveny byt tam somnou, ale ak nebudem chciet, tak to rešpektuje. len neviem čo je lepšie. čakame prve babatko, z jednej strany by som aj chcela, aby bol pri mne niekto blizky, ale zas možno je dobre nechat vsetko na odbornikov a potom sa už len tešit spolu z babatka, aj som čitala, že muži v stresovych situaciach (čo je aj pôrod) produkuju adrenalin čo sa prenaša aj na ženu a že často sa im možno nezda postup lekarov a zbytočne tam robia rozruch... tak neviem. ake mate skusenosti, čo ste zažili pôrod s partnerom a bez?
ja by som manzela tiez chcela mat pri porode,ale on nevie ci by tam nekvacol.nemam mu to za zle a ani ho neprehovaram.a nehnevam sa nanho,predsa len to nieje bezna situacia .ale ak my v poslednej chvili povie ze ano budem nesmierne rada,myslim ze ten personal sa inak sprava k rodicke ked je tam manzel