osud?

Príspevok v téme: osud?
quida

Prosim, poradte mi. Je to mozne, ze nemam stastie na "najdenie druhej polovice" -priatela. Skusam uz aj cez net, vzdy sa mi podari niehoho najst s kym si rozumiem,1-2 mesiace si piseme, volame, super rozumieme a potom sa vzdy kazdy odmlci, je to mozne, ze vzdy natrafim zatial na toho nespravneho. Alebo je nakonie dobre, ze sa to tak skonci radsej skor, asi to nebude ozaj ten pravy. Prosim, napiste mi co si o tom myslite? Za vsetky odpovede dakujem.

tia

mávam aj ja také pocity, že nemám šťastie na tú druhú polovičku. Síce mám priateľa, ale viem že to nemá bohužial budúcnosť..

7171

ako napísala tiny-ked nehladáš,nájdeš,láska prichádza nečakane,vtedy,ked to najmenej očakávaš v neočakávanej situácii...vlastná skúsenosť:-)

katika88

Quida ja som bola donedavna v podobnej situacii,stale som na niekoho natrafila a potom sa to skoncilo skor ako sa vobec zacal nejaky vztah.Strasne ma to trapilo lebo som sa bala ze to vzdy takto skonci.Aj ja som z kategorie tych slusnych dievcat a nemam pocit ze by chalani take nechceli,vies to si nenatrafila na tych spravnych.Ja som si predcasom nasla frajera na nete tiez som to dlho skusala ako ty a dopadla som podobne az som si vravela ze uz s tym seknem ze este raz vyskusam a potom uz kaslem na to a cuduj sa svete prave vtedy sa to podarilo a poviem ti dnes si vravim ze ozaj bolo lepsie ze sa tamtie predchadzajuce vztahy ani nezacali,viac by mi to ublizilo.Takto ti poviem,urcite sa oplati cakat ja viem lahko sa to povie ale vravim z vlastnej skusenosti.Tak bud trpezliva a bud sama sebou.Byt slusnou a rozumnou vobec nie je zle.Naopak spravny muz to len oceni a bude si ta vazit.Tak to na tom nete nevzdavaj...neboj sa laska pride,nikoho to neminie tak sa neboj.Este najdes takeho co ti vsetci budu zavidie,ja som nemala dlho nikoho a teraz by ma kamosky od zavisti asi uskrtili :-)
Tak vela stastia prajem a nestracaj vieru.

zanetka

AlexkO,Ja viem ze uz to je vyriesene,chcem ti povedat znova prosim ta pekne ja ta nechcem stratit, vceraj sme sa o tom reozpravali a pochopila som velmi vela a pochopila som aj to ze ta nadovsetko milujem..

zanetka

Osud,ma kazdy vo vlastnych rukach,teda ja vam poviem nikdy nebudem slopat a ani nebudem pojasena,lebo strasne moc mam rada co rada ja ho milujem a nechcem stratit tohoto muza lebo ho nadovsetko milujem... ANO,ANO SI TO TY ALEX!!!!!!!!!!

quida

kiwemai,zda sa, ze mi 2 sme velmi podobne, dakujem Ti za slova povzbudenia, budem teda cakat, lebo ja sa asi tiez neviem zmenit,ale ani nemam chut sa menit, som to proste ja a budem verit, ze niekto hlada prave mna. Mozno osudu trosilinku skusim pomoct cez ten net. Este raz Ti velmi pekne dakujem za povzbudive slova. Vela stastia v zivote zelam aj ja Tebe.

kiwemai

uplne ta xapem...aj ja tak asi posobim...prilis vulgarne slova nikdy z ust nevypustim(az na take...do kelu - moje oblubene, sem-tam do riti:)), davam si vacsinou pozor na jazyk a v spolocnosti vacsinou mlcim...a pripadam si nudne...nikdy som neskusala fajcit ani pit ani nic podobne...skratka, podla niektoryx vediem asi fakt nudny zivot a neviem sa bavit...aspon ja to tak citim...a tazko sa dokazem odviazat...a ani som nehladala a nasla som...
ale seba samu tazko zmenis....da sa, ale xce to vela prace. a ja verim tomu, ze po Slovensku beha nejaky xlap, ktory caka prave na teba...kazdy hlada nieco ine...skus este ten net, ked uz nic ine...daj si do albumu peknu fotku, na ktorej ceris zubky a pis...vela stastia:)

quida

ano aj pracujem v tom mestecku, aj sme s kam.skusali, ale to uz fakt nie je pre nas. Nieco o sebe?: Som taka dost slusna, aj tu mam taku povest, ze pre niekt.chalanov asi az velmi, aj by sa nieco vyskytlo, radsej to vzdaju, ze ja som pre nich fakt velmi slusna, a nechcu mi ublizit, oni su si asi vedomi toho, ze by som si zasluzila niekoho ako som ja sama. Ja uznavam take hodnoty ako charakter, uprimnost a tak, som uplne jednoducha, ale niektory tvrdia, ze velmi rozumna, a to je vraj niekedy v laske aj na skodu, nerobim ziadne vystredné veci a tak.

kiwemai

a pracujes tiez v tom malom mestecku? hmm...a s kamaratkami nikdy nexodis sadnut niekam alebo do kina alebo na nejaku zabavu? povedala by som, ze aj na disco by si este mohla zajst...nevadi, ze sa blizis k 30-tke...potrebujes k tomu vsak aspon jednu kam. A skuste zajst na nejaku party, potancovat si...hocikde moze byt...neviem, co take ti este poradit...skus nieco blizsie napisat o sebe...a este ako si asi predstavujes svoju druhu polovicku:)