odfarbenie peroxidom vodika

angel :)

emilyblack podla mna to kludne skus ete raz a aj viac krat .. ja mam tiez cierne vlasy a skusala som odfarbit na prvy krat sa nic nestalo no na druhy mi to uz vitiahlo na taku zltu a po streti krat us super :) len si to nerob tak ze den za dnom nepomoze to :) pockaj aspon dva tyzdne kym zafarbis znova len tolko :) ahoj

tamka

Ahojte, chcem pre Vás niečo napísať lebo čítam tu samé katastrofy. Nikdy na odfarbovanie nepoužívajte 12% peroxid lebo za 1. zničíte si vlasy a za druhé ostanete žlté pretože 12% peroxid vytiahne červený a modrý pigment a ostane len žltý.Radšej použite 6 alebo 9% peroxid, síce trvá to dlhšie ale konečný výsledok bude super.Najlepší je 6% ale stým to trvá omnoho dlhšie.Aj ked si farbu necháte hodinu na hlave nič sa nestane pretože každý peroxid má svoju dobu pôsobenia.

emilyblack

Cawte holky. Kedze som sama cerpala info z tohto fora, ja sem pridam svoju skusenost tiez.

Od prirody mam tmavohnede az cierne vlasy a tiez som ich mala zafarbene nacierno. Co sa tyka odfarbenia, vzdy si vsetko robim sama, lebo dvakrat za svoj zivot som bola u kadernicky, z toho jedenkrat ma strihala - a obe navstevy dopadli katastrofalne. Takze farbenie strihanie, neviem, ci som blazon, mozno mam na to cit - ale si robim sama:)

K odfarbeniu - bala som sa pouzit peroxid, nakoniec som zohnala posledne dve tuby aj to na druhom konci mesta v drogerii a zneuzila som ich cca podla navodu na farbenie vlasov.

Pocujte moj sok - kedze som cvok, ale na zaciatku aspon ako tak sa snaziaci o opatrnost, skusila som to na pramienku vlasov, nechala som to tam vyse 45 min a nestalo sa nic.

... nakoniec som to teda pouzila na cele vlasy (okrem uz odrastenej casti) a kedze ja trubka vzdy na to zabudnem... mala som to na hlave cca hodinu a par minut navyse...

Funky na tom bolo, ze vlasy pretrvali super v pohode - lenze farba bohuzial tiez :D

Takze ak mozem poradit aj ja - vsetko to zalezi od Vasich vlasov, kocky ... :) Opatrnost nadovsetko , samy si ich poznate najlepsie a samy najlepsie viete ako na co zvyknu reagovat.

Tolko odo mna babenky =)

Ps : Mozno to vyskusam este zajtra znova ... Ale popravde uz nemam chut... a tiez neviem, ci som az taky cvok, ze to risknem druhykrat :DDD

kelli72

ahojte prosim neviete kolko percentny peroxid by bylo dobre aby som si dfarbyla cierne vlasy lebo si chcem dat spodok vlasov na modro aby mi to chytilo a zaroven aby mi newipadali vlasy ?? a ze ak niekto vie ako sa to vlastne nanasa a pouziva ??? prosimm

sissssa

ste sa zblaznili experimentovat s 12% peroxidom??! Ja ked som stahovala ciernu farbu u kadernicky tak sme dumali ci 6 alebo 9 percentny, aby mi ostali vlasy na hlave. S 12kou vam ostane hole koleno.

nandy90

z kamoskinej skusenosti viem ze s peroxidom bysa riskovat nemalo a vobec nie s 12% ...ona si zosvetlila takymto sposobom vlasy a dosiahlo z tmavohnedej blond ale vlasy ked umyla farbu vyschli za 5 min uplne neboli zive ale cista slama uplne vysusene spalene ..a na druhy den ked si ich cesala vlasy sa jej lamali od polovice alebo od korienku ..ked bezala ku kadernicke nic nepomohlo az to ze ju ostrihali uplne nakratka a potom 3 mesiace nosila satky a ciapky an hlave...nestoji to zato

saasha

no ja mám čierne vlasy a teraz chcem ísť na blond, dám si asi 12 %ný peroxid možno aj 2 krát ale nie uplne na pokožku hlavy, mam totiž krátke vlasy, tak budem robit tak aby mi nevypadali :D som zvedava....tak prosimvas mate niake skusenosti s touto činnostou? prosim

airiana

mne to zvykla robit sesternica, v drogerii sa kupi peroxid asi (12% som mala ja) a este sa to zmiesalo s melirovacim praskom ...moze ti to odfarbit na bielo,nazlto...zavisi to od dlzky ako dlho to tam mas na vlasoch