odfarbenie peroxidom vodika

Myuska

No holky .. az mi je smienso ked citam niektore prispevky :D ... Ja som mala este pred tyzdnom cierne vlasy... .. Kedze je mojim celozivotnym snom prejst na blond .. nahnevala som sa a kupila som farby ... ani jedna nevytahala Samozrejme bola som cervena oranzova zlta /dokonca zelena/ :) ....... Nakoniec som skusila ten 12 percentny peroxid ... To my vlasy presvetlilo .. ale len o par otienov ... o nieaky cas znova ... a momentalne mam svetlo hnede miestami rysave ... ale vlasy niesu znicene ... okamzite som davala zabali z olivoveho oleja a take trosku drahsie masky od kadernicky :) ... Niektore tu pekne prehanate .. 2 krat to bol 12 percentny peroxid a dokonca dve tuby :) A vlasy mam v pohode ziju .. akurat su miestami oranzove :D ... Ale verim ze ked to skusim znovu ciernu farbu mi stahne uplne a mozem dat potom normalnu popolavu blond ;)... Okrem toho kadernicka robi to iste.. dava vam an hlavu peroxid a ten vam ztahuje tmavu farbu ... akurat u nej zato vysolite pekne prasule :)))

takcitak

ahoj chcela by som poradit ..mala som blond wlasy..ale prefarbila som si na cierne...niekolko krat....wlasy si tiez dost dlho zehlim....ale mam strasne spalene wlasy take guce porad mam.....a chcela som odfarbit wlasy na moju farbu wlasow...alebo co mam robit aby som nemala take spalene wlasy?

lenkaa123456

a myslis ze ta palette n farba neobsahuje peroxid??? :D ved v tych farbach je peroxid + dalsich mnoho chemikalii ktore vlasy nicia. a mozno ked si das farbu uz po druhy krat tak uz tu tretiu farbu nebudes mat naco davat kedze ti to pravdepodobne spali vlasy

Laura112

Ahoj. Vie mi niekto poradit? 6 rokov som mala zdrave dlhe blond vlasky aj ked som odfarbovala na blond, lebo som ich osetrovala. Teraz som urobila chybu, zafarbila som na cierno. Chytilo okamzite, aj ked viem ze sa to bude vymyvat. Ale uz nechcem cierne :( chcem zase blond. Myslim si ze peroxid nedam. Dam si radsej 5-7 blond odtien palette 2-3x behom mesiaca. Podla potreby. Viem ze budu suche ako slama, ale budem ich osetrovat maskami. Tak snad sa to podari. Coi si vy myslite?

mimiiiii

Alzhaimer =):moja ty si ako ja ja tiez asi tak dako vyskusam to ako ty a kde mam kupit ten 12%peroxid?nestaci normalna ta farba ten zosvetlovac o 7 odtienov??

Alzhaimer =)

babyyy =D ja mam tmavo hnede vlasy , 12 krat prefarbene !! Pred dvoma dnami som si dala 10% peroxid ....najprv mi to vobec nebolo vidno ale potom som mala uplne slabunko hnede vlaasky =) na 3 den som si dala blond farbu a som az PREKVAPIVO spokojna s vysledkom ! =)

ALEBOAJTAK

Ked som si odfarbila vlasy na blond z hnedych da sa to este nejako vratit?...aby som mala povidnu fabu vlasov?...alebo tu neni ina moznost len sa ostrihat?..prosim poradte

kadernik

aach jaj same inteligentne reci ani jedna nemate paru o odfarbovani alebo stahovani syntetickej farby z vlasov 12percentny peroxid sa pouziva len pri melirovani prirodzenych tmavych vlasoch popripade farbenych na odfarbovanie celych vlasov sa pouziva 9percentny pri predtym nafarbenych vlasoch na melirovanie svetlych prirodzenych vlasoch sa pouziva tak isto 9percentny a prosim vas nepalte si vlasy doma same zajdite do kadernicky popripade do kadernika ktory vam poradi lebo pri dlhych a dlho farbenych vlasoch na cierno odfarbovac na koncoch nechyta pretoze ten cierny pigment tam je najviac vpyty do tych vlasov zbytocne sa vlasy znicia mnoho nasobnym odfarbovanim takze pri vlasoch po ramena sa budu musiet skratit aspon po bradu a aj tak nebudu pekne blond bude to len otrasna surova odfarbena blond farba na nechutne znicenych vysusenych vlasoch ktore vas budu stvat a aj tak si potom zafarbite vlasy naspet na tmavo lebo sa nebudete moct pozerat do zrkadla a anebude sa vam chiet minat nehorazne peniaze na vlasovu kozmetiku treba vam to??? pouzite 9 alebo aj 6 percenty peroxid rozrob te si ho z odfarbovacim respektive melirovacim praskom a odfarbujde sa v rozostupe cca kazdy mesiac alebo popripade aby to bolo zetrnejsie k vlasom kazde 2 mesiace tak za rok alebo rok a pol zvas budu blondinky hm a hej nezabudnite investovat do kvalitnych samponov kondicionerov masiek a zabalov a ser na vlasy kydajte si to zakazdym ako si umyete vlasy a este vlasy ked uz budete mat blonda chcete ich mat az uplne biele platinove nezabudnite na silver sampon to je taka chytra vecicka tmavo fialovomodra ktora odstranuje zkty ton z vlasom ale pri velmi dlhom case posobenia naberaju vlasy studeny popolavy az sivy odtien takze stym to netreba prehanat ak nechcete mat sive vlasy sice ja by som dal za sive vlasy ah jaj takze vsetko zmierov aby ste neprisli o vasu korunu krasy!!!!!