potrebujem surne poradit ohladom odfarbenia pramienkov peroxidom vodika...odfarbi mi to?chcem mat totiz biele pramienky v spodkoch vlasov...a na podobne prispevky typu chod ku kadernicke tak to uz som pocula ...dakujem
odfarbenie peroxidom vodika
nechyti to samozrejme. na prvykrat urcite nie. mozno tak na stvrtykrat by to bolo biele.
no ja by som strašne chcela také biele pramienky do čiernych vlasov...zopár iba..lenže kaderníčka mi povedala že by mi to chytilo nažlto, že sa to nedá..Hm? Pôvodné mám hnedé, a teraz čierne...dalo by sa to s tým peroxidom či ako? ale dosť ich mám aj tak zničené :/
ty brdo to co za prispevky :D ak sa na to bude este niekto pozerat: peroxid vlasom skodi -vytiahne farbu a je to vsetko tmave vlasy ostanu zlte slabe elektrizujuce a kudlia sa akonahle si ale date farbu kvalita vlasu sa zlepsi ...len o malo ale je to setrnejsie mate aj s olejami a ja neviem s kadecim...ja som si farbila peroxidom tmave vlasy potom o dva tyzdne blond popolavou a potom o tyzden modrou a hla mam tyrkysovu :D aka sranda ..nedala som si odstranovac zltych odleskov tak asi preto
Moja skusenost>uz dlhe roky si farbim vlasy na tmavo fialovo, kedze ma vsak uz nebavi stale dofarbovat vyrastene vlasy tak som sa rozhodla ze sa pokusim farby zbavit.Zasla som ku kadernicke ktora mi povedala ze take tmave vlasy sa tazko odfarbujua ze by som ich mala velmi znicene a to nehovorim o cene. Rozhodla som sa popozerat po nete ci neexistuje nieco setrnejsie.A nasla som vecicku za 4 eura a vola sa to odstranovac farby vlasov/ color remover/color assist .Ide o pripravok ktory stiahne farbu vlasov na vasi prirodzenu bez toho aby vlasy poskodil ci vysusil. Da sa pouzit aj po chybnom farbeni,ked odtien nechyti ako ma.Skusila som to dnes a veru stiahlo mi tu strasnu ciernu farbu z vlasov. Stahovanie vsak zalezi od toho ako lho a cim si vlasy farbite
prosim vas vie mi niekto poradit akou farbou dostanem z oranzoveho efektu vlasov blond vlasy?uz som si ich odfarbovala asi 2krat a nie su blond.aka farba je na to najlepsia?
peroxid je blbost!!!! ja mam prirodzene svetlo hnedé vlasy a chcela som si ich trochu viac presvetlit tak tiež som siahla po peroxide , a ako aj mi ich dost zosvetlilo ale prisli mi potom farbou aj kvalitou jak taka slama :D čiže ak chces mat znicene vlasy tak nech sa páči..