Ahojte, chcela by som vas poprosit, aby ste mi nieco napisali o 1. gynekologickej prehliadke - ako to prebieha ? Mam uz 21r. a zatial som este na vysetreni nebola, pretoze nemam ziadne problemy. Ale poslednu dobu ma sem tam pobolievaju vajecniky, tak sa bojim, ci to nemozu byt cysty :(
Prve gynekologicke vysetrenie
prva prehliadka je len stres ze co to bude,ale nieje to nic hrozne ani strasne,prebieha to uplne v pohode,neboli to ani nic,jasne ze je to trosku neprijemne ale normalne sa to da zvladnut
tie bolesti vo vajecnikoch mozu byt kludne len nejakym signalom ovulacie a cela prehliadka sa da zvladnut ale musis si najst dobreho doktora to je dolezite..
prva prehliadka no mam25 tak to si uz nespomeniem a vtedy to taketo nebolo zalezi od toho ci si este panna ale dajme tomu ze nie tak to ta vysetri na a"koze" moze aj ultrazvukom povecsinou je vnutorny to sa nato natiahne guma vsunie do posvy no a bude to vobe cto neboli a este vytery kultivacia cize na bacili infekciu a krcok maternice no a vysetrenie krvy klasika uplne v pohod emoze byt ze ti skontroluje prsia takze asi tak