Ahojte, chcela by som vas poprosit, aby ste mi nieco napisali o 1. gynekologickej prehliadke - ako to prebieha ? Mam uz 21r. a zatial som este na vysetreni nebola, pretoze nemam ziadne problemy. Ale poslednu dobu ma sem tam pobolievaju vajecniky, tak sa bojim, ci to nemozu byt cysty :(
Prve gynekologicke vysetrenie
sory...zopar preklepov :) ten lekar je on. :)
no u mna to bol moj prvy gynekolog aj stale je takze som nevedela ako to chodi u inych a ze to sedenie na stolicke neni normalne...ale ja aj ked tam dojdem tak si najprv sadnem na stolicku a poviem mu zhruba aky mam problem,ona zapise poslednu menstruaciu a az potom idem na kozu.som si snim velmi spokojna,je to skvely odbornik a rozhodne by som ho nemenila kvoli takjeto kravine...pretoze si myslim ze on aj so sestrickou to bere tak ze si kazdy donese suknu.vtedy co sa mi to stalo prvy krat tak mi to potom hned sestricka vysvetlila.vzdy som pocula take ze ku gyndosovi sa chodi v suknu ale som si myslela ze to len aby zena vyzerala slusne no az ta sestricka mi to vyvsetlila a ma pravdu.aj keby ma hned po vysetreni poslal obliect,preco by som mu tam mala chodit hola po ordinacii...
ked je úchylný, a potrebuje sa rozprávať s dolnou polovicou žens. tela aj na stoličke, nielen na koze... sila... tak to ozaj len 1 a posledný krát! vlastne ani 1 by nebolo:-)
neviem co to mate za doktora ved on si sam urcite dobre uvedomuje ze sa mozete nakazit aj niecim inym ved na tej stolicke urcite daco ostane na stoliccku by som si s holym zadkom nesadla mohol by sa na hlavu postavit
neviem, ale keby som mala sedieť s holou riťou na stoličke, tak mu poviem, že sa idem obliecť, a už by ani nemusel nič viac vravieť...
NO KAžDý MA NIEčO, AKO číTAM, ALE TOTO JE PRINAJMENšOM úCHYLNé...
ifka ked si prvykrat u gynekologa tak si v strese a urobis co povie aj keby ti kazal vyliezt na strechu hola tak pojdes lebo si cely vyklepana, a to co som pisala ja ze som opakovane takto musela sediet bolo preto lebo moj byvaly gynek.sa v tom vyzival a kazdej pacientke to prikazoval hned ako ju vysetril jej kazal nech si sadne a ani jedna sa neodvazila protestovat,radsej nadavali v cakarni potom.
divim sa,ze ani jedna ste nepovedali doktorke,ze mate holu rit,ze si nesadnete..:-))
No ja ked som cakala prve babo tak ma gynekolog(idiot ako hrom)tiez nechaval sedavat holu na plastovej ladovej stolicke.vzdy som si povedala ze sa pojdem obliect a on prv ako som zliezla z kozy povedal: sadnite si sem. a uz som zasa sedela s holou ritou a bolo mi to veeelmi ale veelmi neprijemne.pripadal mi ako uchylak,cely cas sa na mna pozeral ked mi nieco vravel pozeral mi na stehna a nie do oci.tak som ho vymenila a som rada ze som to urobila.tento posobi neuchylne,vzdy ma posle nech sa obleciem a potom ma zavola si prist k nemu sadnut,otoci si ku mne stolicku,pozera mi do oci a vsetko mi dopodrobna vysvetli,ziadne neviem,asi,mozno a pod.Ked som otehotnela druhykrat a bola unho na ultrazvuku tak bol strasne zlaty,tesil sa z toho pohladu na babo ako keby to bolo jeho vlastne,spolu sme pozorovali co robi,ukazoval mi ako otvara ustocka,ako hybe rucickami a rozplyval sa ze ake je to nadherne a proste som rada ze mam takeho super gynekologa.takze baby ak nieste spokojne kludne ho zmente je to vase zdravie,vas zivot,vase pohodlie,vase pociity.
je to divné...