Ahojte, chcela by som vas poprosit, aby ste mi nieco napisali o 1. gynekologickej prehliadke - ako to prebieha ? Mam uz 21r. a zatial som este na vysetreni nebola, pretoze nemam ziadne problemy. Ale poslednu dobu ma sem tam pobolievaju vajecniky, tak sa bojim, ci to nemozu byt cysty :(
Prve gynekologicke vysetrenie
a ešte k tým hlým zadkom na stoličke u lekára.ja som hneď upozornila pacientky,že ak nemajú sukňu,nech si nechajú nohavičky alebo nohavice,a že tam si ich dajú dole.Veď ide hlavne o hygienu.
vierka ty si od fachu? :)
tak co?... si chlap alebo zaryta feministka?
normálne je ten Tolpik smiešný.Nás v gynekolog.amb.absolútne nezaujíma kto ju akú má,alebo stehná alebo...a už vôbec sa ženy neburú ako kravy,že kusy.píšem za našu ambulanciu,a dúfam,že aj za všetky ambulancie na Slovensku.
no ale je to smutne...malo by sa viac dbat na hygienu.
lenze povedzme si na rovinu ...nase zdravotnictvo je na tom hrozne.a kedze sama to nezmenim tak si aspon snazim pomoct ako sa da...
ver mi ze mu to nie je jedno pohlad na mladu kvetinku je podstatne prijemnejsi ci je to z hora alebo z dola ale je tu riesenie su tu aj gynekologicky nuz ale je to zena a to vam vadi
sak som si uz vsimla...ani by ma neprekvapilo keby to bol nejaky chlap :D
tolpik si z nás robí prdel
tolpik pocuj nepis sem kraviny...akurat co tu tie mlade baby co vahaju odhovoris a kludne mozu mat vazny problem a kvoli takymto sprostym reciam k lekarovi nepojdu a moze to mat aj nepekne nasledky.
a este nieco...lekarovi s 30 rocnou praxpou je uz podla mna uplne jedno ci tam ma nejaku sedivu alebo mladu.
ved su plateni za kusy tak vas beru ako kravy v mastali co je smutne