Červená plet na tvári

Príspevok v téme: Červená plet na tvári
ewka

newiem kde robim chybu .....rano si plet umyjem studenou vodou a idem do skoly ked pridem do triedy tak mam cervenu tvar taku ako keby napnutu trosku ma aj stipe a strasne mastnu newiem co s tym mam robit mate niekto taky problem ako ja ??? nepoznate nieco proti tomu ???? ale nieco nie moc drahe alebo niaky caj a pod. prosim pomozte :(

petka18

ja som tiez pouzivala tu penu z avonu ale mala som po nej tak suchu plet ze az hroza...myslis asi tu co je na mastnu a problematicku plet abo nieco take..takze tu ti neodporucam pouzivat...ak tak skus clearskin-avon

ewka

no tak to uz newiem lebo som to asi 2 mesiace nepouzivala ..........ale tym to neni lebo plet mam cervenu aj ked to nepouzijem

dedo_vsevedo

juuuuuuj,avon....neodporucam...mala si to aj predtym ako si pouzivala ten vyrobok z avonu???/myslim pocit stipania,scervenelu plet/

ewka

ja nepouzivam nic iba rano a vecer si umyjem tvar s vodou a vecer ked si umyvam tvar tak si ju umyjem s takou penou zelenou z avonu .......a do skoli sa ani nemalujem .......predtym som ju nemala cervenu iba mastnu

dedo_vsevedo

Nepouzivas nahodou nejake agresivne mydlo,alebo ine prostriedky???takto je tazko poradit,lebo si nerozvinula svoj problem,skus nam o nom viac napisat.