Manzel si nepraje aby som navstevovala gynekologa vraj by mu gynekologicka vobec nevadila to by som zase ja nerada aby sa ma zena dotykala. Poradte mi ako riesit tento problem mate ho aj vy?
Gynekologicka alebo rozvod
Verím,že sú aj takéto prípady,ale od takého lekára by som odchádzala okamžite. No ku gynekológovi sa chodí v sukni,boli časy,keď takéto upozornenie viselo dokonca na dverách ordinácie.Ale doba sa zmenila,ja si sukňu vždy hodím do tašky,hocijakú,aj tenučkú letnú a v kabínke si ju pred vyšetrením hodím na seba.Takto sa mi nemôže stať,že po vyšetrení sedím na stoličke nahá,kým lekár zapíše potrebné údaje do kraty,poučí,príp.vypíše recept.
Ale je možné,že fakt mám v živote šťastie na lekárov,gynekológov.Chodila som aj k žene,výhrady naozaj voči nej nemám,bola dobrá,ostala by som u nej,ale odišla som kvôli jej hubatej sestričke,ktorá na každého nakričala a bola doslova protivná.
čítala som tú tému, ale to nie je normálny postup... normálny lekár ženu po prehliadke pošle obliecť , a potom s nou konverzuje, a ked nie, tak nech sa sama ide obliecť. a keby to urobila žena-lekárka, tak je to ok?? podla mna nie je dôvod žiarliť na lekára-muža-gynekologa, pokiaľ je s ním žena spokojná!!!
v kategorii zdravotnictvo je tema "gynekolog-je to normalny postup" to je ponizenie zien a nechcem aby to robili mojej zene a do papierov pisu ine ako v skutocnosti robia nahe zeny sedia na stolickach a nemaju odvahu ozvat sa ved je to vsemohuci pan doktor hlavne ze je mily prijemny skoro ako milenec to gynekologicka nedokaze byt taka ved ona je len zena a predpokladam ze toto vadi arrike
Neviem,či mám v živote šťastie na lekárov,ale nikdy sa mi nestalo,že by sa po mne gynekológ díval inak,že by bol neslušný,či mal poznámky,alebo by mi inak vadil. Moje skúsenosti s mužmi lekármi na gynekológii sú skutočne dobré,vždy išlo len o ten medicínsky problém,kvôli čomu som tam bola.A môžem povedať,že som vždy dostala potrebné vyšetrenia,takže ja by som nemenila.
ale ved jej nikto nebrani aby chodila na gynekologicke prehliadky a ze to ma byt zena snad to stoji za pokoj v rodine a uz aj ja trvam na tom ked tu citam ako vas clapi ponizuju nechaju vas sediet na stolicke po vysetreni a nepozeraju sa vam do oci ale na stehna
ale tym nechcem povedat, ze mas zmenit.... Lekarstvo nieje o pohlaviach, ale o odbornosti..
twe a co uz je na tom ze sa ta dotyka zena - odbornicka - lekarka... sak nejdes sexovat (aspon si myslim)
MUSIM POVEDAT O PODOBNOM PRIPADE SOM UZ CITALA, ALE TOTO JE OZAJ PREJAV PRILISNEJ ZIARLIVOSTI. nECH SA TROSKU MANZEL ZAMYSLI A POCKA NA RIESENIE OZAJSTNEHO PROBLEMU, LEBO TAKATO HLUPOST. AZ RAZ PRILIS NESKORO ZISTIS, ZE NEDAJBOZE MAS NEJAKU GYNEKOLOGICKU CHOROBU A PRIDE SA NA TO NESKORO, LEBO TA K TOMU GYNEKOLOGOVI MANZEL NEPUSTIL....AK ZIARLI NA TOTO, TAK POTOM ASI NA KOPU OSTATNYCH VECI.nEDOLEZITYCH.
arrika- isto to len tvoj manžel (a dalších, čo tu nepíšu) má taký problém, ale nie s lekárom, ale neprimeranou žiarlivosťou, lebo to je normálne mať muža gynekologa, dokonca je ich viac ako žien.... nenechaj sa vydierať! a ak si myslí, že je na tom niečo vzrušujúce, ked ti do... pchajú niečo nasilu, tak mu vysvetli, že ti to nerobí nijak dobre...!