ahojte! túto tému som založila preto, lebo mám občas problém zohnať v bratislave biopotraviny, hlavne zeleninu, ovocie, mäsové výrobky a nápoje. ak sa nájde niekto, kto má lepší prehľad, budem mu vďačná za jeho príspevok.
Biopotraviny + zelenina + mäso: kde ich dostať v Bratislave
ked pozries tak aj v normalnom obchode dostanes kvalitne.
Bio neznamena že v niektorých nie su pridane pomocné latky.
nase babky nskupovali v bio, nie urobili si to doma a hotovo.
chutné bio potraviny dokonca aj tie bez lepku sa dajú objednať až domov :) ja milujem bezlepkové cestoviny z celia.sk sú perfektné ;)
Bioland otvoril aj 2 prevadzku v bratislave oplati sa prist Mytna 23 kusok od racka smerom k rozhlasu...
Ajtak si myslím ,źe vlajkovú lod´v bio - ovocí a zelenine na Slovensku drźí www.biodomov.sk Ja som ích zákazník skoro od zaćiatku.
Ivo
www.bioland.sk na tejto stranke sa da objednat maso zavoz je kazde 2 tyzne.. maju kuracie, hovadzie, a jahnacie oplati sa prist aj z BA obchodik je v Pezinku na kollarovej ulici.. uz pri nakupe nad 30 eur sa vam vratia naklady na cestu..(maju tam super ceny)
ahoj, www.bioaktiv.sk ma velky vyber biomasa na objednavku, ktore si ale potom vyzdvihnes na zivnostenskej 4, zatial len pozitivne skusenosti pa pa
Ja ti môžem akurát dať link na stránku, kde predávajú bio múku, posielajú na dobierku. Ak máš záujem, pošli e-mail. Ahoj
...taku malu predajnu bio-potravin maju aj v nakupnom centre Avion...
Ponuka biozeleniny, bioovocia, gazdovskej hydiny a vajíčok. Kto má záujem, môže pozrieť na www.bioprevas.sk