awojte,,,po akom case sexu ste mali prvy orgazmus?? U mna je to uz pol roka,,a nic..vlastne uz citim ze vzruso narasta a pomaly citim ze pride aj orgazmus. A preto sa pytam, ze kedy vam to prislo?? za odpovede dakujem
prvy orgazmus, baby sup
To video som si kukla aj ja..Fúú,no ak to tá baba nehrá,tak to môže byť vážna pecka.Asi to dám k nahliadnutiu môjmu priateľovi,nech to niekedy na mne vyskúša.Lebo ja orgazmus asi nikdy nedosiahnem.:(
no aj ja som si to kukla,,,a tiez po tichu,,,a tak dala som si to aj hlasnejsie,,skoda ze to nie je po slovensky...ja som s jazykou vydreta
D_nika!aaaaaa to co tam wlastne robi..lebo ja som si teraz nemohla ani hlasitost zapnut..lebo wedla su rodicia:D:..on ju tam aj masirowal niekde nie..w com je wlastne to kuzno?:)))
k tomu orgazmu... baby, skuste poprosit partnerov, alebo im nejako "nechtiac" podsunte toto Zlatinko (4.1.2008 23:59):
-odkaz odstránený- a ak sa posnazia, tak myslim, ze orgazmik bude :) na mna to teda ucinkovalo maximalne.. ja som to len raz nahodou videla na nete a ked s tym na mna vyrukoval moj priatel, tak som bola v siedmom nebi ;-) good luck :)
ja si spomeniem na skupinowy sex..a orgazmus je na ceste:D:D..asi som bi..newadii,,,
jeeej diki moc za rady...no s tym pohybom som si vsimla...moc som to nevnimala. ale fakt uz stacil kusok a on sa nejak pohol a uslo mi to...tak dobre vediet...a co sa jedna tej psychyky. Je toho dost na mna. Fu asik kvoli psychyke sa nevim uvolnit.Taka zmena vsetkeho.Asik bude naj sa porozpravat o tom s priatelom,,,nemame problem tuto temu rozoberat...tak asik bude naj to s nim prebret. Fakt diki moc
cici je dôležité aby si bola uvoľnená!!!, ale aj on a mysleli len jeden na druhého nič by ťa nemalo rušiť. Tiež dobré je aby ste sa po sexe porozprávali o tom kedy to išlo na teba aby nabudúce vydržal tú polohu. Prípadne mu to pri sexe naznač, že už to bude:-)mne sa to tiež niekedy stane, ale je to hlavne vtedy, keď partner zmení pohyb niekedy stači aj 1mm a už sa orgazmus stratí. Čiže spoznaj sa a nechaj ho aby ťa aj on pomaly spoznával. Určite to príde:-)pa
A pomoze aj ked riadne zatiahnes svoje svaly tam vo vnutri. To orgazmus priblizi alebo vyvola velmi rychlo.
Urcite zalezi. Ale zas je to individualne, pretoze vela zalezi na tom, ako je baba vyzreta aj psychicky. Ako to vsetko berie. V neposlednom rade zalezi aj od skusenosti teba a priatela. A ci dostatocne poznas svoje telo. Ak sa poznas, orgazmus sa da dosiahnut lahsie. Neviem ci chapes ako to myslim.
ale tak zalezi aj od veku baby??