awojte,,,po akom case sexu ste mali prvy orgazmus?? U mna je to uz pol roka,,a nic..vlastne uz citim ze vzruso narasta a pomaly citim ze pride aj orgazmus. A preto sa pytam, ze kedy vam to prislo?? za odpovede dakujem
prvy orgazmus, baby sup
no jasne ze jeho to trapi a aj mna..snazime ako sa len da..len je to tak ze pomaly uz citim ze staci len kusocek,,a zrazu mi to ujde...fuu asik sa treba este viac snazit.xixi
Rozumiem, ze ti to znie ako klamstvo. Ja nepotrebujem na tomto fore klamat.Naco by som to robila? :)) Ked mam priznat svoju historiu, tak predtym som mala priatela, s ktorym som sa nevedela urobit ani klitorialne. Asi sa to stava velmi malo komu, ale s terajsim priatelom sme si sadli po kazdj stranke a to, ze som sa urobila nechapal ani on, takze tak.... Vacsinou to tak je, ze si ludia musia najst k sebe cestu aj po tejto stranke. My sme ten sulad nasli uz odzaciatku.Stava sa.
Pupavka1 je klamarka...
Musis sa snazit trochu aj ty, skus prist na to sama, akymi dotykmi sa spravis a nech ti pomaha - povedzme prstom drazdi klitoris alebo skuste polohy, pri ktorych je klitoris poriadne drazdeny. Pride to, neboj. Mozno ho nechaj, nech si nastuduje tieto veci dokladnejsie... Mal by sa o teba zaujimat, pol roka neni az tak extra dlho, ale predsa. Jeho netrapi, ze ty z toho takmer nic nemas a on sa spravi vzdy?!
no tak to sa mas,,,no veru ja som jeho prva a on je moj prvy,,ako nespavame zas zeby neviem ako extra spolu,,,hlavne vtedy ked sa da,,,ach skoda ze je neskuseny
Zalezi fakt od toho,ako to tvoj priatel ovlada. Ak nie je skuseny, tak to moze este potrvat. Ja som napriklad dosiahla svoje uz hned prvy krat. Ale to som asi vynimka.
Pol roka a nič??? A Tvoj priateľ to aj vie?? Asi sa moc nečiní...:-)