Môžu vyrážky na brade znamenať vážne zdravotné problémy?

jana13

Ahojte, ja som sa tiez roky trapila s vyrazkami na krku a brade, no a jedneho dna som zacala obmedzovat mlieko, mliecne vyrobky a syry.... hned sa mi plet upravila. Tak skuste pockat mesiac a uvidite. Dufam ze to pomoze aj vam :)

smeejoo

Dobrý den,prosím vás, čo mam robit alebo použivat,ked už asi mesic s ami vždycky robia na brade vyrážky aj okolo nosa,...strašne ma to trápi, dlho sa to hojí a vždy sa robia pomožte mi prosim helfnite mi

smeejoo

Dobrý den,prosím vás, čo mam robit alebo použivat,ked už asi mesic s ami vždycky robia na brade vyrážky aj okolo nosa,...strašne ma to trápi, dlho sa to hojí a vždy sa robia pomožte mi prosim helfnite mi

barboorka

ja ich mam ties stalena brade ale zalezi to len a len od njedalnicka hovorila mi to kozmeticka nemala by si jest mastne jedla ani prilis sladkych ale hlavne te masne stoho sa ti robia aj vredy to su take jak pupaky ktore sa nedaju vytlacit a odst bolia to treba ist kozmeticke ona tito sterilnou ihlou prepichne avytlaci potom si musis davat pozor na to co jes a bude vsetko OK

wenuska

No ja som mala 1 vyrážku na brade, bola veľká hnisavá a nedala sa vytlačiť a bolelo to. Konečne ked mi trochu zmyzla, tak jednu noc sa mi objavili pri nej dalsie dve. newem čo to je. mám 15 rokov ale toto eni normálne :((((((

bibaa

Doktorka by ti mala vyšetriť krv, urobiť výter z hrdla.. môže to byť spojené s trávením alebo tiež gynekologickými problémami. Je však tiež možné, že to súvisí "len" s hormónami

moje

Perioralna dermitida, perioral dermatitis alebo perioralni dermatitida-zadaj do google, je to choroba, kde su vyrazky na brade a v okoli ust.

ttt

moj manzel vyrazky nemava a raz sa mu objavili na brade a nechceli zmiznut, doktorka mu dala antibiotika a zmizli, mal tam nejaky vnutorny zapal

hhah

20 rokov je ešte puberta.. možno ty to tak nepocituješ, ale tvoje telo hej. nefandi si, nejsi z toho ešte "vonku"