Môžu vyrážky na brade znamenať vážne zdravotné problémy?

[zruseny12]

mne sa tiez robili vyrazky na brade,a to som uz mala po tridciatke,teraz ich nemam,ale zistila som,ze po vyprazanych jedlach a jedlach co mi skodia sa mi objavuju...sleduj,co jes a kedy po ktorom jedle sa ti to zhorsuje,a potom to jedlo vynechaj...a uvidis...tiez som chodila po koznych po alergikoch a nic mi nepomohlo....az kym som sama neprisla co mi skodi...

medlin

mám dvadsať rokov takže to pubertou nebude a hak užívam ale vôbec sami to nezlepšilo, u kožnej som bola niekolkokrát a aj takmito nepomohlo...aledakujem za rady

deedee

Vyrážky na brade vraj znamenajuu ochorenie vaječníkov. Ja som mavala skôr taku krupicu. Bolo to dosť nechutné a nedalo sa to nijako zakryť. S vaječníkmy som ale nič nemala, našťastie... Nasadila som si potom prvýkrát HAK a všetko mi ako švihom prútika zmizlo a už sa to viac neopakovalo.

amybeag

Koza je nasou "tretou oblickou". Je "lepsie " mat vyrazky, ako poskodenu pecen. Zacni detoxikovat svoje telo, jedz zdravé potraviny a straaa..sne vela pi cistu, filtrovanu, nesytenu, alkalicku vodu, min.3litre denne

shagya

ak si v puberte myslim ze to nic neznamena lebo aj ja som mavala donedavna akne na brade a na cele ale dostala som sa z toho nejako...cize podla mna to bude asi obycajne akne...ale skus zajst za koznou uvidis...

nashira

To zalezi od tvojho veku.Brada je oblast kde si clovek siaha ak tam nieco vznika asi dost casto tak ak tam aj boli nejake pupaciky a ty si ich nainfikovala dotykmi tak sa moze stav tvojej brady zhorsit.
Urcite je dobre skocit na kozne a pani doktorka ti povie viac.Zalezi ake su to vyrazky a myslim ,ze nik ti to tu nemoze diagnostikovat bez vysledkov z krvy.