Ahojte, chcem sa s vami podeliť o moju skúsenosť s touto operáciou. Uši mi odstávali už od malička. Chcela som ísť na operáciu už skôr, ešte keď som do školy chodila, no neboli na to peniaze. Ale veľmi ma trápili uši, celé roky žiadne copy, vždy len rozpustené vlasy, bála som ísť oproti vetru, atď. A tak keď som začala pracovať, zarobila som si na operáciu a minulý rok v auguste som teda absolvovala operáciu v BB. Veľmi som sa jej bála, čítala som si rôzne fóra, každého to inak bolelo. Mňa asi najviac boleli tie injekcie, ale tak dá sa to zvládnuť, potom už necítite nič, iba počujete kadejaké škrabkanie. Obväz som nosila asi 2 týždne, potom už len čelenku. Uši ma boleli asi iba prvý týždeň, horšie to bolo so spaním, ale tak čo pre krásu neurobíme :) Po tých 2 týždňoch to už bolo v pohode. Ale asi po 2 mesiacoch sa mi uši vrátili späť, ale nie celé, len vršky, tie mi viac odstávali aj pred operáciou. A teraz to ostalo také hnusné. Tak som išla za doktorom, že čo s tým. Tak mi povedal že mi to preoperuje. 6e bude robiť už len tie vršky. Tak som teda včera absolvovala druhú operáciu, tá už bolela oveľa menej, dostala som len 2 injekcie do ucha, a nemám ani obväz, len mi ich prilepil nejakým špeciálnym lepidlom a ešte poprelepoval. Takže môžem aj vonku chodiť, lebo to skoro vôbec nie je vidieť, keď si rozpustím vlasy. Ale uvidím aký bude výsledok, keď si to odlepím. Dúfam že už budem spokojná, lebo na tretiu operáciu by som sa už asi neodhodlala. No a nakoniec čo sa týka bolesti, je to u každého individuálne, každý bolesť vníma inak. Včera som si dala 1 tabletku lebo ma to už začalo šklbať, ale za chvíľu zabrala a doteraz mám pokoj, Možno večer ma to začne zas pošklbávať, ale tabletky mi zaberajú dobre. No uši mám mať teraz prilepené asi týždeň. potom si to môžem odlepiť, a ani čelenku už nebudem musieť nosiť, ale aspoň na večer si ju budem dávať, prípadne aj cez deň, keď budem doma. Tak toľko moja skúsenosť s touto operáciou, ja ju každému odporučím, bol aj môj brat vtedy keď aj ja prvýkrát, a on to má veľmi pekne. Nemusel ísť vôbec druhýkrát a úplne ho to zmenilo :))) Takže vrelo odporúčam, netreba sa báť.