Ahojte, mám jeden problém...Mám priateľa (alebo zatiaľ len sexuálneho priateľa), ktorý má 48 rokov.problém je v tom že ja mám 25.v sexe nám to ide perfektne, ale iba v tom sexe.má to nejaký zmysel uvažovať s ním o budúcnosti?
rozdiel
mat sex so starsim muzom len kvoly tomu ze neodides naprazdno?tak to sa rovno postav na kriznu taketo zeny nechapem to sa tak dobre dokazete pretvarovat alebo ako ved aj starsi maju city snad nie?viem ze otazka penazi je dolezita ale tak toto sa mi hnusi a to mam daco po20a tiez skusenost so starsim muzom a bolo to nadherne obdobie ktore malo svoje caro a urcite by som netravila cas z niekym len kvoli vidine penazi
a to čo je za blbosť...starý chlap ťa nikdy nemôže uspokojiť ako má.po čase by si si aj tak hľadala mladšieho
niektorym zenam vyhovuju starsi muzi, ja som si to odskusala, bola som najprv nadsena a potom? Uz nikdy viac. Ocaril ma tym, ze vedel, co od zivota chce, peniaze mu nerobili problem, kedykolvek cez week sme vybehli na hory,na kratku dovolenku, cez leto sme stihli aj dve, pri mori. A tie darceky, co som dostavala...Jeho skusenosti v sexe... No bola som v siedmom nebi. Az neskor som prisla na jeho minusy. Starsi muz ma uz svoje zvyky, plany kt nechce menit. Rano bol zvyknuty na honosne ranajky, kt som mu samozrejme najprv s radostou robila, neskor ma to uz otravovalo. Kedze bol z ineho mesta, chcel, aby som sa tam prestahovala, aj ked som doma mala celu rodinu, priatelov, pracu a skolu. Chcel aspon 3 deti, ja len jedno. je toho este vela, nebudem rozpisovat, ale povedala som si, ze starsi chlap uz nikdy. Asi tak nejako
malinka len si uži, pokial vam to klape tak z toho treba len ťažiť.a určite neobídeš naprázdno, viem,také dedičstvo mi zanechal, že som teraz ako v rozprávke
práve preto...ono ako sa hovorí, nič nie je nemožné.tak aspoň kraj napíš
mam dovod pre ktory to pisat nebudem vies alle co ak ppotom by od neho nebolo pekne ze by bol s tebou a myslel na mna nie pretoza by ma rad ziskal naspet ale to sa nestane pretoze ja som stastna z inym len teraz ide o teba
no tak, odkial si?
nepodvadza lebo uz spolu nie sme a to uz dlhsie len ide o to ze sme este v kontakte a pise mi sms ze mi niekedy az mraz beha po chrbte vies ze nepozna nikoho takeho ako a s tak dalej ale to je uz jedno ja som sa ozvala ako som poedala preto ze mi to co prezivas ty pripomenulo samu seba trusku ma to zarazilo pretoze to co som s nim prezila ja teraz prezivas ty a vobec to nemusi byt jeden muz ja to strasne male percento
ja som sa prvá pýtala...ale ked nechceš napísať, tak maj potom predstavu, že ťa možno so mnou podvádza
a co ty?