Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

rozdiel

5555

no hej to mas pravdu vies len aj ja mam 25 aj on 48 mozno sa mi budes smiat ale na chvilu som si myslela ze hovorime o jednom muzovi tak asi len preto a ako dlho si s nim ze uz uvazujes o buducnosti?vies aj mna to obcas napadne ale tie ohlasy ktore tu su su z ich pohladu spravne lenze oni to nezazivaju vsak?

5555

:-)to co si tu napisala to akoby si pisala o mne na zaciatku nezavezny vztah a kedze ti je s nim tak dobre uvazujes nad tym ci dalej mozem vediet ako si k nemu prisla ty?

nie!!!

Nerobis dobre. Zamotas sa do niecoho zbytocneho, z coho bude neskor problem dostat sa von. Ak je to take super, sexuj s nim... ale ziadne vyznania ani nic. A uz vobec mu neslubuj nic ohladom buducnosti! Taky stary chren nema velke vyhliadky na to zbalit mladu kocku a ked mu budes chciet dat kopacky, neda ti pokoj... Prec od neho!

zuzana175

podla mna by ta to po case preslo.keby si videla mladsie pary a cas ide predsa dalej a ked je o tolko starsi ,podla mna to nebude lepsie.

kajka

ked sa jedna len o sex, naco myslis na buducnost? Uzivaj si, si mlada, on uz ma lepsie casy za sebov a na vztah si najdi niekoho seberovneho, s kt to nebude len o sexe