Znížená imunita ..a s ňou choroby spojené

Príspevok v téme: Znížená imunita ..a s ňou choroby spojené
lienkalenka

Ahojte. Už som fakt unavená. Imunologička mi zistila zníženú imunitu na ktorú užívam buď rybomunil alebo isopronise. Krčný mi zistil hemolitického streptokoka. Gynekologička mi zistila candida a excherichia coli a kožná mi lieči bradavičky na tvári. Ked som si o týxto xorobáx čítala bližšie všade som sa dočítala že medzi príčiny vzniku patrí znížená imunita. Som s toho zúfala. Krčný mi už dal 2 ATB, ženská zatial 1 a po menzese idem znovu na výter a kožná sa trápi s mojimi bradavičkami na tvári takmer 2 roky. Pomôže mi vôbec niečo?! Aké máte skúsenosti so sníženou imunitou? Čo poradíte? díky

usmev

Imunitný systém vedia dať do poriadku prírodné produkty,ktoré obsahujú aloe vera,probiotiká, Fields of green.Každé antibiotikum imunitu oslabí, vyničí črevnú fluóru.Preto radím prírodné produkty, tie nemajú vedľajšie účinky a dajú imunitu do poriadku.Ak chcete vedieť viac, napíšte mi na meil,rada zodpoviem vaše otázky.

mirka11

sunnie asi by sme sa vedeli porozprávať mám presne ten istý problém,ja som dva týždne dozadu doužívala ribomunyl.Niekedy mám toho aj ja akurát tak dosť.

sunnie

poznam to velmi dobre. tiez mam znizenu imunitu (beriem ribomunil) a od toho sa odvija vlastne vsetko: alergie, byvam casto v zime chora (doslova niekto kychne a som PN), candidozy, citlivy zaludok + PP, depresie...no je toho pozehnane. podotykam ze sa stravujem zdravo, davam na seba pozor kde sa da, cvicim, jem vitaminy atd. ale napriek tomu nic nepomaha. u lekara som ako doma a tiez ma to uz nebavi :(

muculko

lienka lenka verim ti ze mas toho dost lebo aj ja mam problem s imunitou a nic nepomaha.Ja mam zas kazdy meciac aj2krat chripku.Trva to uz od marca a aj teraz beriem antibiotika

mjanik

zvýšenie imunity patrí v akupunktúre k základným liečebným postupom a teda aj priemerný akupunkturista by to mal zvládnuť

mira

Všetky tie mikroorganizmy si hovejú v prekyselenom prostredí a napchávajú sa cukrom. Tak im je u teba dobre, že ak ich všetky pozabíjaš, budeš mať z tela bojové pole a oni sa pri najbližšej príležitosti aj tak vzchopia.
Ak nevytvoríš v tele zásadité prostredie konzumáciou zeleniny a vylúčením jednoduchého cukru a ovocia /a možno jedávaš aj mäso/, budeš len zabíjať. Dúfam, že chceš radšej mier.
Pokožku, sliznice, slezinu a lymfatický systém si posilníš celými obilnými zrnami.
Imunita to je harmónia všetkých systémov v tele - bude ti odmenou.

RNG

Imunity su rozne, raz som o tom uz pisal. Viralna bakterialna imunita na plesne atd.
Dokonca aj imunita na jednotlive bakterie, lebo mozes byt odolny na jednu ale chytlavy na druhu....
Vseobecne probiotika vyrabaju rozne latky zvysujuce imunitu
Preto odporucam kazdemu selen*, zinok* a probiotika*.
Ak to nestaci treba adresovat jednotlive.
V tvojom pripade by som pouzil GSE*, ten adresuje aj streptococcus hemolytic aj s. pyogenes aj escheriu coli aj znizi candidu a ciastocne aj viralne. Pricom v odporucenych davkach
Ak tie bradavicky nezmiznu, treba adresovat viralnu imunitu viacerymi prostriedkami, okrem selenu, zinku, probiotik je to vitamin C*, L-cystein*(aminokyselina) aloe vera*(zdroj komplexnych sacharidov ako galactan), z bylin baza, astragalus* echinacea a naozajstne silne ako betulin, Befungin a larrea tridentata*(chaparal)
(hviezdickami som oznacil najbeznejsie ktore mozes dostat aj v mojich obchodoch.)To aby som si usetril dalsie pisanie kde co a ako....