neverra

tereza

Každý po tom v kútiku duše túži, mať vedľa seba človeka ktorým si môže byť istý.Problém je v tom,že chvíľu sa z toho teší, ale potom väčšina ľudí nevie čo s tým,mať doma ďalšiu chladničku nie je veľmi vzrušujúce,myslím si.Ale brať neveru ako to najhoršie čo sa môže medzi dvoma ľuďmi stať..A ešte asi toľko:ľudia sa menia, to, čo vás niekedy vzrušovalo,môžte po určitom čase nenávidieť,aj vy sa meníte aj váš partner

crocu

sex je potreba,ale na to,aby ste ho mali este nemusite byt neverni svojmu partnerovi! Ved ho mate...partnera...a môzete sex mozete mat s nim,ne?tak naco hladat dôvody na ospravedlnenie alebo odôvodnovanie?skus partnerovi povedat narovinu,ze mu ides byt neverny/a a uvidis,ci sa mu to bude pacit.kazdy si vie odpovedat,ze urcite by ho/ju to nenadchlo,tak naco sa zahravat a skusat hranice?naco ublizovat?radsej si dobre vyberajme aby sme si boli isty svojou a jej/jeho laskou,aby sme sa dobre poznali a vedeli,preco ho/ju chceme,a preco nechceme ranit a byt verni.jednoducho aby sme milovali pre jej/jeho osobnost,jedinecnost,nie len pre pekne telo a nagelovany uces alebo silacke reci.to potom je byt neverny velmi jednoduche.

paťo

to čo tu píšete ty čo ste podviedli myslím si že to tak teraz beriete lebo sa to stalo..ale určite veľa z vás malo k tomu veľký odpor predtým ako sa to stalo..ja mám skoro 1 ročný vzťah a určite by som nechcel byť neverný..áno sex je len potreba, asi tak ako jesť..neviem ako to je prežívať neveru a ani nechcem aj ked stať sa v živote môže hocičo, ale dúfam že v tej chvíli ak príde nepodľahnem a odolám..

tereza

veľmi zábavné čítanie..myslíte si, že fyzická nevera je to najhoršie čo vás vo vzťahu môže stretnúť ?radšej sa nechať mlátiť atď, ale podvádzať ?ani náhodou!Súhlasím s názorom, že vo vzťahu môže byť toľko svinstva a hnusu, aj keď dvaja ľudia spinkajú iba spolu, a vám , ktorí by ste zahodili celý vzťah len kôli fyzickej nevere..ľutujem vás.A k tým, ktorí si myslia, že im sa to nikdy nestane..na to už nemám slov,žite si v tom sne a želám vám, aby ste sa nikdy neprebudili, lebo to bude veľmi bolieť

tia

k tej nevere asi toľko.. Vždy si to ber z tej z stránky, či by sa to Tebe páčilo, keby tvoja partnerka Teba podvádzala. Páčilo by sa Ti to??? Keď nechceš byť s jedným partnerom a byť mu verný, tak radšej buď sám.. a "naháňaj" ženy ktoré sa Ti len páčia ak im to nevadí.