je mozne zbavit sa alergie na potraviny?

majka_

no ja mam potravinovu alergiu na pomarance, mandarinky, orechy a este nieco (ale neviem, pretoze mi lekarka nerobila dalsie testy...). teraz sa vysypavam dost casto z niecoho dalsieho. vysledky krvnych testov budem mat v marci, tak uvidim, ako dopadli :o)

cat

no v puberte nie..ked mi to zistili, mala som 22r, ked som bola mala, tak som pre zmenu bola alergicka na: prach, chem.prostr., zvieracie chlpy. doma mam psa, vysavam a cistim kupelne..a zijem. prisaham, cely zivot som jedla jogurty, pila mlieko, syry zboznujem!! a naraz takato info..ze alergia..NIKDY som nemala kozne vyrazky alebo alergie, vysyp, ekzem ..alebo nieco..nikdy. jasne, hnacky obcas ano, mozno 1xza mesiac, ale to moze byt aj zo spinavych ruk, zle umyte ovocie etc..ja si sice nevidim dovnutra, co sa tam deje, mozno nieco skryte, co sa mi teraz neprejavuje. ale aj tak si myslim..ako je to mozne, ze sa mi to nijak neprejavuje?mna ten lekar tak vystrasil, ze som myslela, ze umieram..

poliewoocka

Ak si v puberte,da sa z toho vyrast...potom uz asi nie.Je to precitlivenost na urcitu zlozku potravy.Ako to,ze nemas vonkajsie prejavy?