je mozne zbavit sa alergie na potraviny?

jajkafr

ahojte mne zistili alergiu na kakao v malom množstve mi nič nerobí ale keď zjem veľa čokolády, alebo vypijem veľa mlieka s kakaom tak mám príznaky anafylaktického šoku rovnaké príznaky mám aj keď zjem banán... a v poslednej dobe sa mi prejavuje alergia aj na iné potraviny... ale ako to tu už bolo písané dodržiavať všetky tie diéty a vylúčiť potraviny na ktoré má človek alergiu je veľmi náročné... napr. pri alergii na kakao máte problém ak idete do obchodu a chcete niečo sladké skoro všade je čokoláda alebo kakao ... nejesť potraviny na ktoré mám alergiu som vydržala asi maximálne mesiac aj to bolo pred stužkovou lebo som tam chcela vyzerať dobre a nechcela som byť vyhádzaná :)

[zruseny12]

LOST...ked si alergicky na KAZEIN nemozes jest nic mliecne do konca zivota...TO JE PRAVE ZRADNA ALERGIA...KYM MAS TELO OK ALERGIA DLHO SA TI NEUKAZE,AZ KED UZ TELO ZVNUTRA ZHUNTUJE VTEDY SA ZACNE UKAZOVAT,ALE STALE TO VYZERA AKO KEBY TO ANI ALERGIA NEBOLA...TAZKO SA TO OPISUJE VSETKO...JA SOM MALA VELKE STASTIE ZE MI NA NU PRISLI PO TYCH ROKOCH...INAK BY SOM MALA SMOLU...
prepac ze az teraz reagujem,ale nechodim casto na forum a i ked pridem som unavena stale pisat o chorobach atd.a aj som este v tej dobe chodila do prace...
ALE URCITE KED MAS NA 100% ISTE ZE SI ALERGICKY NA KAZEIN,NEJEC MLIEKO A MLIECNE VYROBKY...POSKODIS SI A VELMI...

[zruseny12]

BEEL...ziadne oplatky ako je DELLISA,MILA atd.nemoze jest dcera je tam susene mlieko,dalej tycinky slane...to iste a vo vela vyrobkoch je SUSENE MLIEKO-toho vela...len treba citat zlozenie...
dokonca aj LESNA ZMES popradsky caj obsahuje smotanu...
...dalej niektore pecivo sa robi na servatke...je toho hodne...inak KOZIE MLIEKO ANI ZIADNE INE BY SA NEMALO PIT,KED JE CLOVEK ALERGICKY NA KAZEIN...PROSTE VSETKO MLIEKO VYNECHAT...
MNE BOLO POVEDANE ZE MAM NA CAS VYNECHAT AJ LEPOK I KED NIE SOM NA NEHO ALERGICKA,ABY SOM NEZATAZOVALA TRAVENIE...
...neviem ci sa tu este niekedy ukazes ci ma to zmysel pisat,lebo ja uz tu tiez casto nechodim,len obcas nejak nemam chut stale pisat a citat o chorobach,lebo mam toho za sebou dost,ale tak pisem ti lebo vidim ze nevies o tom nic...ja som si uz vela veci prestudovala,nasla atd.inak ak chces aby dcera bola uplne zdrava a nezasiahlo jej to aj vnutorne organy...a neznicilo uplne travenie...vynechaj uplne mlieko...a vsetko co obsahuje mlieko...
ak by si tu nahodou nakukla,tak kolko ma tvoja dcera rokov?

ssssisa

mne tiez zistili alergiu na kazein a na soju... teraz mi doktorka predpisala lieky RUPAFIN mate s tym niekto skusenost? a este k tomu obsahuje laktozu nemozu mi tie tablety skor poskodit ako pomoct????

lost

mariaa
12.03.10 21:25
"a ty aku mas alergiu?ak mozem vediet?"

hups, nejak som toto prehliadol :(

alergiu na mlieko (tipujem ze aj kazein, udajne ani susene mlieko nemozem), blielu muku, vajicka, orechy, a ine co ma ani nenapadne prave teraz... jaj prach, travu, pel....
lepsia otazka by bola na co nie som alergicky.

ale alergologicka mi povedala ze skusme pomalicky jest mliecne vyrobky,aj vseliake, ale POMALICKY.. tak neviem, ak sa z toho 100% neda vyliecit, naco by to robila, blba nie je, aj je velmi zodpovedna, ma plno v ambulancii, niekolko mesiacov uz treba cakat na objednanie, tak snad vie co robi :)

ale teraz jem takmer uplne ako keby som alergiu nemal, uz mozno 6-9 mesiacov, mozno aj viac, ale nie viac ako 10 tipujem.. a nic som si zatial nevsimol, ale je to take narocne si to vsimnut, lebo vela veci na to moze vplyvat, ako unava a podobne, ja to neviem nejak sledovat... jedine ak sa naozaj nechutne prezerem (tj 500gramov lsadkosti) tak neni dobre :D ale za 24-48 uplne OK.. ale snazim sa nejest zase uplne bez limitov, cize mierne to obmedzujem, udaje v lete mi zoberu krv a uvidime...

ale ja neviem, alergie su svina choroba... pravdupovediac sa mi to nejak prisne dodrziavat ani nechce, ved je to fyzikalne takmer nemozne - 10 metrov od okna mam 20 metrovy strom plny pelu.. vyrezat ho nema vyznam :D

ale k tym jedlam, to by som sa musel prestahovat snad do Azie, mozno Thajsko,lebo co tu davaju do potravin, stale len susene mlieko, a stopy mlieka a ja neviem coho vsekeho.. a zdrava vyziva, tam skoro nic nie je a clovek trpi ako otrok...

aj ked som bol maly, tak 2-6 rokov mal som zakazane jest velmi vela jedal, a teraz napr neviem prist na chut tych jedal, ako je horica, vajicka, a uplne "klasiky" ...
ono sa tie alergie ako keby protirecia, telu nemozem dodat napr mlieko, ale musim ho alternativne dodavat.

Avsak, zasnem kolko ludi ma alergiu v tychto dnoch, ved uz takmer kazdy ma nejake zdravotne problemy, nieco mi tu nesedi..

noris

pre cat- prosim aky zoznam potravin ti dala lekarka, nam nedala nič, ani neviem kde vsade sa kazein nachadza, ak by ta to velmi neotravovalo , mohla by si ten zoznam uviest velmi velmi dakujem

beel

Pre Mariaa- Zostala som v šoku ake zdravotne problemy ti narobil kazein, predstav si, zistili tuto alergiu aj mojej dcere a naozaj všetky pocity až som sa zlakla ma aj ona, všade nas len odbili ako hypochondrov, človek ked nema chripku tak asi ani nema pachnut lekarovi. K tej alergii zle jej je aj po Sunquicku aj tam je kazein aj v Dellisi, ale žiadne lieky jej nedali ani nejake rady, akurat, že vapnik je v mandliach, teraz pije kozie mlieko aj to neviem či je vyhra...

[zruseny12]

CAT
...precitala som si tvoje prispevky a podla toho co pises,tak mas alergiu na KAZEIN?ak mas alergiu na KAZEIN...TAK SA NIKDY TOHO NEZBAVIS,MAM JU AJ JA A JE TO NA CELY ZIVOT...
A PRESNE AKO PISES,VELA VECI NIE JE PRE NAS,LEBO DO VSETKEHO PRIDAVAJU MLIEKO SUSENE...
A ESTE PISES,ZE KOSTI POTREBUJU BIELKOVINY,ANO POTREBUJU,ALE MY ICH NEMOZEME PRIJIMAT Z MLIEKA A MLIECNYCH VYROBKOV,LEBO PRE NAS JE TO JED A NAM LEN NAPADNU KOSTI,SVALY,KLBY,VNUTORNE ORGANY ATD.PRAKTICKY CELE TELO...VIEM O COM PISES,LEBO JA SOM UZ NA TOM BOLA VELMI ZLE A POSTUPNE MI TELO UZ ODUMIERALO A PRESTAVALO FUNGOVAT...
OSLABLI MI SVALY,KOSTI SA ZACALI ODVAPNOVAT AJ NAPRIEK TOMU,ZE SOM JEDLA QANTA MLIECNYCH VYROBKOV,TRAVENIE-CREVA ATD.SOM SI ZNICILA,MALA SOM PERFEKTNY KRVNY TLAK-TERAZ MAM VELMI NIZKY TLAK,ZRAK SA MI POKAZIL,MAM PROBLEMI Z CHRBTICOU ATD.A TAKTO BY SOM MOHLA POKRACOVAT AJ NADALEJ...
TIEZ SOM BOLA UPLNE ZDRAVA...ZACALO TO V TEHOTENSTVE A DORAZILA MA SESTRIKA KTORA MI PORADILA ABY SOM JEDLA MLIEKO A MLIECNE VYROBKY-KED MI ZACALI TRPNUT PRSTY V TEHOTENSTVE...ZE VRAJ MAM MALO VAPNIKA-A POSTUPNE AJ NIEKTORY LEKARI SVOJIM PRISTUPOM MI NICILI ZDRAVIE-AZ KYM SOM NEPRISLA NA TO SAMA SPOLU S PAR LUDMI,CO VLASTNE MI JE...
...ale je to velka vyhoda,ze sa na to prislo i ked neskoro,ale predsa,zacalo to pred tridsiatimi rokmi mojho zivota r.1995-96 a prisli mi na to r.2008 presne co mi je...ale zivot mam este pred sebou,tak aspon trochu sa mi ulavi,lebo ja som si myslela,ze takto budem trpiet uz cely zivot,mne prichadzalo aj velmi zle-na umretie,nemohla som poriadne chodit a stat na nohach-padala som z noh,tazko sa mi dychalo,stracala som zrak-na casy som nevidela,vlasy-kvalita sa mi zmenila,nechty som mala ako papier,v tvari som zostarla snad aj o 100rokov-a ja som stale mala velmi mlady vyzor,odvtedy som bleda ako stena,ani opalenie od urciteho casu mi nepomaha,posledny rok uz sa nemozem ani poriadne opalit,ako kedysi ked som sa opalovala mala som krasnu bronzovu plet-teraz mozem len o nej snivat...bolesti take,ze som niekedy od bolesti nemohla ani existovat,trpla mi cela tvar,ruky atd.dostavala som krce,do lytok a v krku-ked som dostala krc-myslela som ze ma to zadusi...v rukach-prstoch som stracala cit-vsetko mi z nich vypadovalo,ked som sla-zakopovala som,lebo mi nohy ako keby nesluzili-vobec sa nedvihli od zeme i ked som ich ja dvihala...ked si na vsetko toto spomeniem tak to mi uz pripada ako zly sen...a urcite nie je to este vsetko,na nieco som aj zabudla,lebo to sa ani neda popisat,co som prezivala...
a ked mi lekar predpisal lieky na uvolnenie svalstva,lebo som ich mala nenormlane potuhnute tak som lezala ako narkomanka-tie lieky ma este dorazili...
a to vsetko sposobil jeden jediny ALERGEN KAZEIN...POSTUPNE A NEOCHOTA NIEKTORYCH LEKAROV,LEBO MA STALE ODBIJALI,ZE SOM ZDRAVA ATD.A JE TO LEN NEUROTICKEHO POVODU A TAKE BLAFI MI HOVORILI...A NAJVIAC MA DORAZALO,KED MI HOVORILI,VED VY TAK DOBRE VYZERATE AKO MOZETE BYT CHORA...
NO,CO UZ JE TO ZA NAMI A DUFAM,ZE TO BUDE OK,UZ SA MUSIM S TYM ZMIERIT...
AJ TY AK SI ALERGICKA NA KAZEIN,ZMIER SA S TYM,NIC INE TI UZ NEOSTAVA...VELA STASTIA TI PRAJEM...

vráskavec

Uzívajte LifePak a nebudete mat ziadne problémy. Vsetky zdravotné tazkosti sú z nesprávneho fungovania organizmu, ktorý beznou stravou nedostáva potrebné mnozstvá výzivných látok - vitamíny, minerály, stopové prvky, aminokyseliny, enzýmy, antioxidanty atd. a hlavne v nesprávnom pomere. Tento prípravok je cisto prírodný produkt vytvorený tak, aby násmu organizmu dodal vsetko potrebné. Sú tri druhy: pre deti, mládez a dospelých. Viac info na amotyckova9@gmail.com. Zaslem materiály o tomto produkte.

ariel11

Jasné, že sa toho môžeš zbaviť, skús využívať Peralgin s Regalenom a budeš prekvapená. O čo sa jedná si pozri na www.mystika.eu