je mozne zbavit sa alergie na potraviny?

joni_

ja som napriklad zistila, ze ked si dam len obcas jednu malu tycinku, tak je to v pohode, ale ak by som si dala tu tycinku castejsie, napr. 3x za jeden tyzden, tak uz to citim. Ale su chvile kedy mi staci aj jedna tycinka a je mi zle, to zavisi aj od momentalneho stavu organizmu. Tiez sa snazim drzat poctivo dietu v nadeji, ze za par rokov mozno zase zaradim aspom niekore mliecne vyrobky alebo vajcia do jedalnicka, mozno, snad....

[zruseny12]

...este som zabudla napisat o creve...CREVO ma schopnost samoliecenia...kazdych 72hod.sa preliecuje samo,ked nie je to nic vazne a neposkodzujemi si ho alergiami...

swistica

mne doktorka povedala ze dlhodobo nemam danu potravinu jest, a potom po rokoch skusit, vyzera to ze mi presla alergia na kapustu, ale to som ju nejedla cca 7 rokov

[zruseny12]

...no,ano ja vydrzim aj pol roka,ale potom ako pises chute si take silne, ze sa neviem kontrolovat a dam si preto aj 3ks naraz...a ty aku mas alergiu?ak mozem vediet?

lost

mariaa

jaj tak, no ak vydrzis pol roka tak to KLOBUK DOLU! ;o)

ja som pocas tych doch rokov drzal asi par mesiacov, potom raz za cas si nieco dal :D

chute su prisilne no :)

ono dalo by sa, dalo by :D ale len dalo by :D

[zruseny12]

oprava-precistenie
este som zabudla,pre mna je to jedno,ci zjem male mnozstvo,alebo trochu viac VYSLEDOK JE STALE ROVNAKY-KAZEIN SA DOSTANE DO KRVI A ROBI NEPLECHU TAK CI TAK...;0))))nie len v crevach,ale aj v celom tele,lebo on napada vnutorne organy,tuhnu po nom klby atd.
je to asi najhorsia alergia po alergiach na oriesky,kde sa moze clovek udusit/dostat ten sok-neviem presne ako sa vola/

[zruseny12]

LOST
...ja nejem i polroka nic sladke a ked uz zjem tak naraz aj 3ks...
inak ja hned pijem caj z rebricka na precistenie krvi,na bolesti a na precistenie criev beriem PSYLLIUM PLUS...
ale aj tak sa uz necitim dobre,citim ze nie je to ono...ALE NIEKEDY CHUTE SU SILNEJSIE AKO JA...
aj jablka su velmi dobre na recistenie...
no,nebolo by to zle,keby sa to dalo takto ako pises,ale ja napr.uz sa tej alergie na kazein nikdy nezbavim,mam to na cely zivot...HLAVNE ZE MI NA TO PRISLI,AJ TO JE VELKE PLUS PRE MNA...

lost

mariaa - a co tak to obmedzit na menej kuskov? :-)

ze by si sa obsledovala ze ci to aj tak skodi (asi bude, ale mozno to az tak drasticky nepocitis)

Skoda ze sa to neda niecim "vyrovnat", napriklad nieco co "zneutralizuje" tie "dozvuky" po tom kazeine...

Inac, preco sa neda alergia tak prekabatit ako sa to robi u spionov s jedmi ? Ze si pravidelne davaju do tela malicku porciu jedu, casom zvysuju davku a tym spravia telo "imunnym" proti danemu jedu. Teoreticky tak sa to robi aj u pelovych alergii s injekciami.
Creva sa takto nedaju oklamat? :D

[zruseny12]

JONI_
:0)))) ja som prave zbodla DELISSU XXL...a hadaj kolko?3ks...zajtra to bude den...:0)))
cez tyzden si nedovolim zjest nic take,lebo by som potom nemohla do prace,ale akonahle ide vikend a viem,ze v sobotu nepojdem do prace...tak si raz za cas nieco dam,lebo viem ze cez vikend tolko pretpim a do pondelka kym nepojdem do prace mi ako tak prejde...ALE VIEM,ZE VELMI RIZKUJEM...KOLI TOMU KAZEINU...

joni_

lost to si dobre napisal
aspom umrieme stastny :)
tiez obcas kaslem na vsetko a nejaku tu sladkost zbodnem, aj ked je v nej mlieko a vajce, treba sa trochu aj potesit zo zivota :)