zdravim vsetkych... mam taky problem..teda neviem ci sa to da nazvat problemom...
masturbujem.. 2x za den.. priemerne... niekedy viac,..niekedy menej... vsetko je okey... ked som sam...
ale ked som s dievcatom, bozkavame sa .. chytame na roznych miestach atd. tak sa mi postaví...ale cím viac to trvá tak je ta pravdepodobnost ze sa mi "to" stane... ako keby..som sa spravil ale neni to ono... ako keby sa mi to "dole" odstavilo... a mam tam..taku tekutiny nema to farbu..a je to take lepkave.. neviem co to je.. ked som pri babe tak bud sa mi stane toto..alebo ked mi to robii tak sa nikdy nespravim.. ked som sa tak takyto problem nemam.. nechapem tomu.. ci to treba nejako trenovat s babou alebo co :D
prepacte.. zle som to napisal..ale neviem to nejako lepsie..vysvetlit.. prosim help... :(
chalan...má problem.. :(
no su to tie kvapky lasky...a ja sa praveze neurobim.. to neni jak v prci prci.... to je uplne uplne cosi...
ahoj anomym boy.
Vprvom rade za žiadnu cenu neber viagru to Ti nepomôže len skomplikuje sitáciu.
ako píše Andyna nie su to kvapky Lásky lebo tie tú pred normalnou Erekciou a obsahujú spermie.
Pozri si film Prci,Prci,Prcičky 1.
To je samovolna erekcia cez deň že sa od toľkého vzdušenia urobíš.... Je fajn že masturbuješ ale mal by si ubrať...... môže to byť a Tím. ako píše Andyna mal by si sa porozprávať s Tvojou holkou osobne ako píše Andyna má pravdu nerozmýšľaj toľko nad zbytočnosťami lebo to zbytočne iba komplikuješ a nemáš žiaden blok len si ho snažíš sám vytvoriť.....
Nekontroluj sa a mysli len na ňu....
D_nika nepožívaje kondom a nech na to nemyslí....
D_nika a anonym boy napíšte na www.janci.hostujem.sk
Veľa šťastia a držím palce..
trenuj trenuj
ta tvoja lepkava tekutina nieje nič neobyčajne.. ma to každy chalan ked vzruši
no.. mas asi pravdu... nemozem byt cely zivot na "liekoch"...
no.. mas asi pravdu... nemozem byt cely zivot na "liekoch"...
Boze fakt nechapem naco chces do seba pchat viagru...mas 17...kokos. Co vymyslas s blbostami. Je to drahe a navyse uplne zbytocne. Bude ti stat, ale ked si ju nedas, tak zas zacnes riesit.
no ja tu viagru by som aj tak rad niekedy vyskusal :D a ano.. bavil som sa s nou o tom..ale moc sa k tomu nevyjadrovala... ale ona pochopi vsetko... pred nou sa nemam bat nijakeho trapasu aj keby bol...
ludia beru iba vtedy viagru ak maju problem so sexom, ne zo stresu ze sa ,,nic,, nestane a pritom si ani nemal moznost nato aby sa ,,to,, nestalo, trenuj to a neber debiliny ktoré ti netreba.
A uz si sa o tom aj s priatelkou otvorene porozpraval? Ci jej to vadi alebo nie. Tzv. "kvapka lasky" je fyziologicky jav (teda uplne prirodzeny zdravemu organizmu). vyluci sa vtedy, ked je chlap nadrzany. Je to vlastne tekutina z ejakulatu, ale neobsahuje bud ziadne alebo len minimalne mnozstvo spermii. Naozaj ti pomoze, ked sa s priatelkou porozpravas bud z oci do oci, alebo si o tom kludne mozte pisat, trebars na icq ;)) Ty v hlave moc riesis co bude, co nebude a potom sa nemozes plne vzit do tej situacie a intimity, ktora je medzi vami. Skus sa chvilu nekontrolovat, zabudni vobec, ze mas nejake telo a sustred sa len na partnerku. A skus sa oddat pudom, to pomoze.