Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chalan...má problem.. :(

Príspevok v téme: chalan...má problem.. :(
anonym boy

zdravim vsetkych... mam taky problem..teda neviem ci sa to da nazvat problemom...
masturbujem.. 2x za den.. priemerne... niekedy viac,..niekedy menej... vsetko je okey... ked som sam...
ale ked som s dievcatom, bozkavame sa .. chytame na roznych miestach atd. tak sa mi postaví...ale cím viac to trvá tak je ta pravdepodobnost ze sa mi "to" stane... ako keby..som sa spravil ale neni to ono... ako keby sa mi to "dole" odstavilo... a mam tam..taku tekutiny nema to farbu..a je to take lepkave.. neviem co to je.. ked som pri babe tak bud sa mi stane toto..alebo ked mi to robii tak sa nikdy nespravim.. ked som sa tak takyto problem nemam.. nechapem tomu.. ci to treba nejako trenovat s babou alebo co :D
prepacte.. zle som to napisal..ale neviem to nejako lepsie..vysvetlit.. prosim help... :(

pohoda

pocujte je to pohoda ono to je ako ked sa baba vzrusi tak zvlhne a toto je u chalanov zvlhnutie je to vlastne to co sa robi aj babam tak poho

hokejka

no moj priatel ma tiez 17 a stava sa mu to iste...ale je to v pohode podla mna...neprekaza mi to tak to nemusi ani tebe..podla mna to sa casom asi nejako upravi...

miminkaaaa

tá tekutina je úplne normálna.Ked sa s priatelom dlho bozkávame a chytáme tak to tam tiež má mokré,je to v pohodičke,mna to veľmi vzrušuje tak nestresuj a užívaj si to :)

anonym boy

mam 17rokov :D
ja s tym nemam moc problem...ale..ked fakt... sa "hrame" so sebou dlho tak... potom sa mi stane hento..a... nerobii mi to dobre na psychiku :(((
takze to chce len prax? ja som skusal... pred tym ako som isiel za priatelkou... sa "vyprazdnit" a pomohlo to.. urcitou.. mierou... tak neviem..co mam robit teda :(

fgfdg

priesvitna tekutina je normálny výtok, alebo tzv. kvapky lásky. to je normálne. to s tou tvojou priateľkou chce len prax.Nebudem sa pýtať, koľko maš rokov...