Newiem ci to sem patri ale chcem sa spytat ze uz chodime spolu dost dlhu a tak mam taku otazku kedy dat Francz.?Wete nekedy si spolu sadneme a kukame telku potom ideme won a tak.CHcem sa aj opytat ako ju navnadit ale vyzvat k tomu aby sme sa bozkavali.
Chodenie uz dost Dlho
Velmi Vas prosim pomozte mi este mi nejake tie rady napiste!!!!!Porism!!!!!
jednodjucho ju pobozkaj:) A nespekuluj tolko nad tym:)))))
No tak diki poznazim sa ale viete ono,ja na to cely den myslim ale ked to ma prist to proste neurobim.....Mozem polozit jednu otazku?nechcem byt drzy ,ale VY sa kedy lizete?THX velmi Vam dakujem za rady!!!!!!!
riadne jej ho daj do huby.
denis4545, tak uz si to skusil??? skusto ako v americkych filmoch :) tam sa chalani opytaju, mozem ta pobozkat?? :) alebo sa len naklon k nej a daj jej pusu na zaciatok na pery a ked budes citit odozvu, tak neprestavaj, bozkavaj ju, no a potom pomaly zacni jazykom po perach a to uz pojde samo... presny navod na bozkavanie asi neexistuje, hlavne to skus, mozno uz aj ona caka len sa boji spravit prvy krok tak bud chlap :)
kde? moj mily vsade, kde nas nikto nesmiruje :-D.... bozkavanie je pekne kdekolvek, len nazbieraj odvahu, drzim palec
E este pls by ste mi nenapisali kde sa vy ...Lizete... nechcem byt drz´´i.....DIKI!!!!!
vyskusaj pri luceni vecer, vtedy ste najviac zalubeni a pusinkujete sa a tak to skus, ked sa bojis nejakeho trapasu- co sa urcite nestane, tak vies, ze hned po tom pojdes domov a dorana sa to ulezi
Viete nemohli by ste mi naapisat pls,ze kedy by som ju mal obdarit francuzskym bozkom?Ci ked pridem pre nu alebo ked sme u nej alebo ja newiem pls poradte.A kam,chalani,chodíte s babami(v mojom weku).CHodiewate na pizzu alebo nekde len tak sa prechádzate?sak napiste............