Chodenie uz dost Dlho

dany565

achojky....tak ja mam podobny problem lenze mam 17....v podstate pusu som od nikoho nedostala ,lenze jedneho chalana mam moc moc rada ale nevidime sa casto lebo neni z mojho mesta,piseme si a tak no ale ide o to ze sa stretneme a on mi tu pusu zrejme bude chciet dat....bolo by to fajn lenze sa bojim ze daco blbe zrobim a to by bol maximalny trapas...tazko vysvetlit preco ale by bol:(co mam robit?

martinocka

pocuvaj ty mas 14???a je to blbee ze si sa neobzkaval si myslis??...no ja som toto presne riesila v 17ke....to uz bolo ozaj blbe..ale nicoho sa neboooj aj ked ta prva nevyjde nahodou tak hned bude nasledovat dalsia a tou sa vsetko napravi.....ale zase to vie kazdy,to pride samo,budes odrazu vediet co mas robit;)

amy389

zaciatky su najlepsie tak si ich uzivaj je to sranda :))) a netrap sa tym ako na to sak ono to pride kede bude chciet aj ona

simonkoo

ja s mojou priatelkou ked sme sa sli pobozkat stalo sa nam vselico narazenie si zubov,nosov,zrazili sme sa celami, a raz dokonca ona skoro spadla...mozno to vyznie trapne ale nam to nevadilo,mame sa velmi radi trochu sme sa na tom zasmiali, teraz na to s usmevom spominam a som rad ze sa take nieco stalo...drzim palce

denis4545

A este By ste boli taký milý a napísali presný návod?THX!!!JA som to este nikdy s nikým nerobil(Lízanie...)Ja viem je to trápne ze este ani pri veku 14 som sa este nelízal...PLS help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Minule bola skvelá prilezitost ale pohnojil som to....Som sa bal,ze to pokazím.A da sa to pokazit?Ci pri tom bozkavani nahodou nezahrizneme si do jazyka alebo nenarazime zubami.....PLS help Dakujem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

denis4545

Wes to je natom ze take klasicke newem ako myslis na pusu ne ne ale chcel by som s tým zacat len newiem nást vhodnu pprilezitost.....PLs help

micacica

napriklad ste na prechdzke v lese, a ty otocis, povies ze si len jej - SOM LEN TVOJ,, :) a naklonis sa ku nej jemne pootvoris usta a dotknes sa jej pier...:)

denis4545

No 14r ja wiem asi to je malo ze?To sa Ti lahko powie ze sup micacica u nej doma alebo kde ja newem poradte ako nato ako by so Vam to pacilo?Hm Baby